Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.849
- 18.946
- 1.188
Conte manyagin tekiBunun oyuncusu olmak çok zor iş ya çatlak bir tip olduğu için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Conte manyagin tekiBunun oyuncusu olmak çok zor iş ya çatlak bir tip olduğu için.
Aynı tip oyuncu mu bunlar .. degil.sanki hocam ne saçma isler yaKante olmamış diyor Fenerliler o yüzden Maestro'yu alacaklarmis
Pek düşündüğü bir oyuncu değil belli ki. Eğer sakatlığı da ciddi değilse 1 haftalık falansa perşembe günü gelir herhalde.Bunun oyuncusu olmak çok zor iş ya çatlak bir tip olduğu için.
Bırak alsınlar daha iyiAynı tip oyuncu mu bunlar .. degil.sanki hocam ne saçma isler ya
Evde cok sabit durmuyorum üstad, o sebeple evcil hayvan düşünmedim pekMadem kedicisin kaç kedin var deyve bakam![]()

Soru: "Lang'ın durumu nasıl?"
Conte: “Lang mı? Ne yaşadığını bilmiyorum, bir darbe aldı son dakikalarda. Yarın bakarız."
Bu herifin bir problemi var Lang ile![]()
Savunma sanayi konusunda f-35 etiketini gördüm ahb da şehir dısında idim o sebeple gelir gelmez yarısmayı tamamladımBata B Boguz
Pek düşündüğü bir oyuncu değil belli ki. Eğer sakatlığı da ciddi değilse 1 haftalık falansa perşembe günü gelir herhalde.
Bu darbeyi görmedim fena olmuş şansımıza edeyim ya
Taylan Ozan Sedef: "Fenerbahçe Futbol Şube sorumlusu Ertan Torunoğulları ve Ömer Topbaş, Maestro için bugün 19:40’da Alanya’da olacak"
Biz istemedik maestroyu hoca istemedi daha dogrusuGorursun, 48 saat icinde Maestro ifbde aciklarlar. Is bitiren adamlari var maalesef