Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav ne alaka Fener Guendouzi'yi aldı adamlar sonra gittiler oynattirdilar, maç sonrası da veda konuşması yaptı ayrıca. Bu dediğin her zaman geçerli değil kısaca.

Sözlü anlaşma ile ıslak imza farkı diyelim.
Ben de kesin demedim ancak bu prosedur olarak tehlikeli bir secenek. Adamin ayagi kirilsaydi ve biz sozlesmeden vazgecsek ne olacakti?

Ben de kesin demedim ancak bu prosedur olarak tehlikeli bir secenek. Adamin ayagi kirilsaydi ve biz sozlesmeden vazgecsek ne olacakti?
Sözleşme olması için ıslak imza olması lazım böyle birşey yoksa zaten ortada bir sözleşme yoktur. Şuan iki taraf prensip anlaşmasına varmış deniliyor.

Langta sakiri vibe aldım ben inşallah ciddi sakatlanmamistir

Tamam da olaylarin gidisine bakarak belli bir noktada isin sadece prosedurlerin tamamlanmasina kaldigini bilirsin. Ondan sonra oyuncuyu oynatmak risk.
Risk olabilir tabi ama örnek olarak City Semenyo ile anlaştı haberi çıktı oyuncu ertesi gün son defa maça çıkmak istiyorum deyip oynadı. Herşey olabilirdi ama olmadı, demem o ki imza atilmadiysa kulübü oyuncuyu oynatabilir ama elbet bir risk var her zaman.

Lang'ın alternatifi var mıdır ki bizimkilerde? Şahsen o sakatlığın çok da hafif olacağı yok gibi

Maestro'yu 2025 haziran ayında denemeliydik.
Bakalım Alanya ne kadar isteyecek

Maestro'yu 2025 haziran ayında denemeliydik.
Bakalım Alanya ne kadar isteyecek
u23 hakkını boş bırakan Okan Buruk şu denemeyi yapmaya gerek görmedi almadık şimdi bonservis vermek artık komik olur. Bu kulübe Okanı takmayacak ağırlığı olan bir sportif direktör lazım. Erden Timur futbolu başındayken o işi harika yapıyordu. Şimdi o tip yönetici yok sportif direktör bulmamız lazım. İbo ve hocamda hocam diye gezen simit üstadı ile yeterince vakit kaybedildi.

Lang ayak bileği bağlarında kanama ve zorlanma desen 3 hafta sonra sahaya atarsın 1 aya performans alırsın

opsiyonda ya da kiralama bedelinde iskonto yapsınlar alalım

Maestro'yu alıyolarsa alsınlar. Alanya 7-8 koparırsa oktur benim için

Yalnız Ümit'i kesinlikle biz almalıyız. Yerli işi çok mühim yerlide Fb'nin gerisine asla düşmemeliyiz işte o vakit gerçekten biteriz

Ümit alındığı takdirde sezon sonuna kadar kesinlikle Apo'yu keser

70 kağıda Gyokeresi Arsenale çak
22 milyona 25 maçta 22 gol 5 asist yapan golcü al ,
Futbol kulübü Lizbon gibi yönetilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt