Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lang ayak bileği bağlarında kanama ve zorlanma desen 3 hafta sonra sahaya atarsın 1 aya performans alırsın

opsiyonda ya da kiralama bedelinde iskonto yapsınlar alalım
Almaya gerek yok adam 2.5 ay fln oynayacak total o zmn

Hemen katkı verecek daha düşük kalibre adam da olur

Kavukçu: Evet emrecan Başkan bize scout ne önerilerin var?
Emrecan: Vallahi başkanım inanın hiç eskisi gibi değil hepsi silikon BBL dolu
Kavukçu: Lan oğlum Instagram’da karı sormuyorum futbolcu lazım bize
Emrecan: öyle demeyin başkanım bir tane ikiz kardeş buldum biri boşta tam sizlik
Kavukçu : bakayım..

Lang ayak bileği bağlarında kanama ve zorlanma desen 3 hafta sonra sahaya atarsın 1 aya performans alırsın

opsiyonda ya da kiralama bedelinde iskonto yapsınlar alalım
Bence zaten ihtiyacımız olan adam Lang değil, ayrıca geçmiş performanslarında 1 sezon dışında D/D yapmamış, zaten D/D yaptığı sezon sonu Napoli'ye geçişi var, Bize net şekilde iyi bir 8 numara ve 10 numara lazım. U23 hakkınıda 1adet Solstoper ve 1 adet Kanat ve Forvet oynayabilen Afrikalı bulmalıyız.

Bize kısaca ortasaha da ayaksız adam değil oyuna yön verecek açacak, örümcek ağı gibi pas örgüsünü kontrol edecek adam lazım. Bize lazım olan 8 no defans ve hücum hattına topu taşıyacak adam olmalı.

Edit: D/D yaptığı sezon Hollanda ligi, Hollanda liginin takımların birbirine attığı gol oranlarına bakın ne demek isteyediğimi anlarsınız. :)

Bence zaten ihtiyacımız olan adam Lang değil, ayrıca geçmiş performanslarında 1 sezon dışında D/D yapmamış, zaten D/D yaptığı sezon sonu Napoli'ye geçişi var, Bize net şekilde iyi bir 8 numara ve 10 numara lazım. U23 hakkınıda 1adet Solstoper ve 1 adet Kanat ve Forvet oynayabilen Afrikalı bulmalıyız.

Bize kısaca ortasaha da ayaksız adam değil oyuna yön verecek açacak, örümcek ağı gibi pas örgüsünü kontrol edecek adam lazım. Bize lazım olan 8 no defans ve hücum hattına topu taşıyacak adam olmalı.
Ben de lang taraftarı değilim nedense. Onun yerine arti bi 10 numara daha getiririm

abi bugüne kadar hiç denk gelmemişsin bari bugün açıp izleseydin

açıp transfermarkttan istatistik bakıp bize lazım olan adam değildi falan diyosun

son maçlarda ne kadar aradık ekstra bir hücumcu. şapkadan tavşan çıkarabilcek biri

8 ve 10 lazım ama dediğin gibi kanat forvet de lazım. Lang'ın suçu Afrikalı olmaması mı?

hem de sadece 3.5m gibi bi maliyeti olcaktı, iyi çıktığı takdirde de takıma katabilecektin

Lang o kadar çok sorunu çözerdi ki bizim için sahada. dua edelim de ciddi bir şeyi olmasın. yoksa şabanın birini alcaklar

Ben de lang taraftarı değilim nedense. Onun yerine arti bi 10 numara daha getiririm
Vallahi bütçe ne kadar bilemiyorum ama eğer 25-30'a çıkıp 2-3 adam alacağız söylentisi varsa 50-70 arası bir bütçe var demektir. 50-60'ı orta saha 8 ve 10 numaraya harcayıp U23 2 tane adam bulup kapatmak mantıklı olur zaten önümüzdeki sene Torriera-Lemina ve Sara ile vedalaşırız yerlerine şimdiden adam bakmak lazım 350m bütçe çıkarmışlar gelecek sezon için. Bu takımın beyni yok, pası yönlendirecek adam yok örnek Sane'ye bakın koşuya başlıyor pas ona gitmesi gerekirken geriye kaleciye falan dönüyoruz ve pozisyon müsait son maçta, kendisininde bundan rahatsız olduğunu beden dili ile bunu çok belli etti. Sane-Yunus-Barış zaten 3 tane adam var, Lang açıkçası Sane'den zaten iyi değil, Yunus ve Barış kadar da iyi değil bence. İlla saçma sapan para harcayacaklarsa hiç harcamasınlar. Kaleci de yaptıklarını yapıyolar, Donnaruma'yı kovalıyoruz diyerek Uğurcanı getirdiler, Fabian Ruiz kovalıyoruz diyip Lang'ı getirecekler.

abi bugüne kadar hiç denk gelmemişsin bari bugün açıp izleseydin

açıp transfermarkttan istatistik bakıp bize lazım olan adam değildi falan diyosun

son maçlarda ne kadar aradık ekstra bir hücumcu. şapkadan tavşan çıkarabilcek biri

8 ve 10 lazım ama dediğin gibi kanat forvet de lazım. Lang'ın suçu Afrikalı olmaması mı?

hem de sadece 3.5m gibi bi maliyeti olcaktı, iyi çıktığı takdirde de takıma katabilecektin

Lang o kadar çok sorunu çözerdi ki bizim için sahada. dua edelim de ciddi bir şeyi olmasın. yoksa şabanın birini alcaklar
Özellikle "LANG"'ın maçı var izleyeyim diyerek izlediğimi söyleyemem, denk geldiklerimde de "Vaaaaaay nasıl adammış" demedim, zaten toplasan 1 maçını görmüşümdür :asd:. Barış ve Yunus'un üstünde bir olayını göremedim. Genel olarak istatistiğine bakarak söyledim. Elle tutulur veridir bu. Youtube'u açıp Keita videolarını izlersen dünyanın en iyi oyuncusu vay bize nasıl gelmiş dersin ama öyle değil, saç baş yoldurduğu çok oldu :)

Ek yapayım, Afrikalı futbolcu da sevmem Avrupalı futbolcuları severim ama mevcut profilde bu takımın pas yönetimi yok, öncelik iyi bir 10 numara olmalı, sonra 8 numara eee bizde kaldı hak 2 adet U23?

topçuların bilekler esnek oluyor fotoya bakıp kesin bağlar gitmiştir diyemeyiz
kötü senaryoda 40 gün kaçırır form tutması da iki maç sürer desek 10 lig maçında iş yapar
öte yandan ödem dışında bir şeyi yok da olabilir

topçuların bilekler esnek oluyor fotoya bakıp kesin bağlar gitmiştir diyemeyiz
kötü senaryoda 40 gün kaçırır form tutması da iki maç sürer desek 10 lig maçında iş yapar
öte yandan ödem dışında bir şeyi yok da olabilir
Yarın bakalım herhalde iyi kötü bir şeyler duyacağız

Napolili itoğlu itler bayram ediyor
İnş bu sakatlık yüzünden Gala vazgeçer de Lang bize kalır diyolar

Kopenhaglı itoğlu itlerin de keyfi yerindedir
Keyfimize yine çomak soktu şopar şerefsizler

Elimde bi nuke olsa tereddütsüz Kopenhag'a sallarım
Şerefsız köpekhag en sevmedigim futbol takımlarından biri. Nefretlik bir takımlar cidden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt