Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir oyuncunun sakatlanması için onunla İLGİLENMEMİZ bile yetiyor bu ne lan

Bu arada TS'ye 30 vermek insana koyar mı evet ama Oluai bence önü aşırı açık bir oyuncu. 19 yaşında daha bu seviyede. Senden alacağı maaş maks 1, hadi 1.5 milyon euro olsun. 5 yıla vurduğunda maliyeti normal kalıyor üstüne 5 yılın sonunda hala 24 yaşında olacak. Satabilirsin de rahat rahat.

Gönlümden geçen bizim kendimizin gidip 3-5 milyona böyle bir oyuncu bulup getirmesi. Ama çok zor. Bizimkilerden bu konuda hiç hamle beklemiyorum.

Galiba Lang transferi sene sonu Barışın satılması sonrası boşluk oluşmaması için yapılıyor.Ben bunu Lookman ile yaparız diye düşünüyordum maliyetten sanırım.

70 kağıda Gyokeresi Arsenale çak
22 milyona 25 maçta 22 gol 5 asist yapan golcü al ,
Futbol kulübü Lizbon gibi yönetilir
Tamam da Gyokeres kötü topçu değil ki. Adam 52 maçta 54 gol atmış Sporting’de son sezonunda. Belki daha Arsenal’e alışamamıştır. Arsenal’i de suçlayamayız. Adamlar Avrupa’nın en fazla gol atan adamına doğal olarak parayı bastılar. Tüm bunları yazdım çünkü “çakmışlar” demişsin.

1. sınıf ülke vatandaşı olan genç yeteneklerin peşinden koşmayalım. Hiçbir zaman esas tercihleri biz olmayız. Daha fazla para versek bile bize gelmek istemezler genel anlamda.

Bu nedenle daha afrika, asya ve güney amerika pazarına yönelmemiz icap etmekte.

Lang en az 1 ay yok. Yavşak herif bileğinin içinden geçmiş. Davar Conte nin verdiği cevap daha sinir bozucu. Adamlığına sıçayım it

Gunaydin

#yönetimistifa

Son gunleri bekliyoruz fiyatlar iyice yukselsin de transfer yapamayalim diye

Olm biz Lang'ı aldık mı

Sakatlığına eyvah çekiyoruz

Yönetim hepimizi yiyor beyler uyanın

Ortada Lang filanda yok

Tan Lifethrower

Fb'in gelecek planlamasını Musaba gibi Maestro gibi Anadolu takımı topçuları üzerine kurması iyi. Ghendouzi gibi, Asencio gibi ikinci bir topçu almasınlar yeter ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt