Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakatsa tam bizlik transfer işte

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transferde bu kadar geç kalırsan başına her türlü musibet gelir.
26. şampiyonluğu alacak takım anca böyle sabote edilebilir.

MR cekilmeden hic bir sey denemez . Osimhen de dunya kupasi eleme macinda benzer pozisyinda ucuz kurtarmisti.

Lang kurtaramamis ayagini - detayli rapor istemek lazimm hatta yener atlasin ucaga gitsin baksin gerekirse

Ümit kötü olur . Okan Buruk'a zaten çok sinirleniyorken 3/5 milyona böyle bir deneme yapmadığı için daha da sinir olurum. Tam da adamların ihtiyacı sol stoper ,Osterwolde gibi bir kazmadan çıkmış olacaklar ,o çocuğun ayakları çok iyi. Denenmesi lazım , kulübende 30 milyonluk oyuncu bekletemezsin . Ama Okan Beyimiz illa 40 lik adam aldırır Anadolu'dan 3'e 5'e bakmaz.

Hafta sonundan beri Lang bitti deniyor bir herifi gidip de kiralayamadilar..
Son durumunu tabi ki bilmiyoruz ama su adami sakat sakat alip da 1-2 ay iyilesmesini beklemek tam bizimkilerin yapacagi is olurdu : )

Bizim yönetim Gardi olmadan normal bir transfer bile yapamazken Fener kendi ekibiyle istediği adamı alabilir hale geldi.. Asıl tehlike burada..

Bu yönetim ve hoca gitmezse gelecekte sıkıntılı şeyler yaşayacağız.. Bu güne kadar Erden'in ekmeğini yediler ancak belli ki o düzeni de iyice mahvettiler..

okudum sezonu kapattı görüşü hakim
Sakat sakat alırlar sonra tedavi eder gondeririz geri. Yapmadıgımız iş degil. Dursun Ozbek'in iyi gibi gozukmesini saglayan Erden Timur ve Gardi idi. İkisi devreden cıkınca adım atamaz hale geldiler. Fiyasko olmayan transfer yok. Bundan sonra bu adamlardan iyi bir supriz bekleyen de fazla iyimserdir. Okan Buruk da bu surecte tum kredisini tuketti. Gidisatın sonu iyi degil, Osimhen olmasa su an 4-5. sıra gercekci hedef olurdu ama Osimhen tek basına yarışta tutacak neyseki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt