Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silas andersen uyguna alabilirsin illa 30 mu olmasi lazim

Necati Ateş:“Bence 10 numara ihtiyacı yok Galatasaray'ın. Yunus bu işi zaten harika yapıyor. Muhteşem yaparken niye Yunus'un önüne bir oyuncu koymayı düşünüyor? Onun önüne oyuncu koymak istiyorsan minimum 20-30 milyon ödeyeceksin."

Fatih T. ekibi şaşırtmıyor.

Lang nasıl bir oyuncu? Keita gibi takır takır çalım atan kanat görmek istiyorum artık.
Topu ayagina isteyen ve sonra dikine calim atmaya calisan teknik bir kanat oyuncusu .

Markaj altinda oldugu zaman bosa cikiyor yani hareketli birisi ayrica.

1 puanla dahi %100 çıkışı garantiliyoruz.

Bugün 1 puanla kutlamaca yaparız
Acikcasi kutlamam.

Bu fisktur ve tablonun gidisatina gore en az olmasi gereken sey gerceklesmis olur.

Ama hoca zaten hedefi boyle koydu. 24-16-8 seklinde , 8-16-24 degil.

Ayberk karapo veya umit akdag
Yvann titi
Mandela keita
Silas andersen veya dennis
Almada
Lang

Acikcasi kutlamam.

Bu fisktur ve tablonun gidisatina gore en az olmasi gereken sey gerceklesmis olur.

Ama hoca zaten hedefi boyle koydu. 24-16-8 seklinde , 8-16-24 degil.

Renktaş, kutlamanı öneririm. Çünkü hayattan da keyif almayı bilmek lazım. Maalesef -ne yazık ki- bizim için düzenli bir şey değil ŞL'de sürekli tur atlamak. İnşallah o günleri de göreceğiz.

O yüzden bugün tur atlamayı garantiledik mi ben bu akşam içerim işte.

Renktaş, kutlamanı öneririm. Çünkü hayattan da keyif almayı bilmek lazım. Maalesef -ne yazık ki- bizim için düzenli bir şey değil ŞL'de sürekli tur atlamak. İnşallah o günleri de göreceğiz.

O yüzden bugün tur atlamayı garantiledik mi ben bu akşam içerim işte.
O baska, sevinirim tabii ki

Takim ve hocayi tebrik anlaminda kutlamam demek istedim. Cok daha iyi pozisyonda olabilirdik-olmaliydik.

Senin playoff turunu gecmen esktra olrak 3 4 hafta rahat lig fiksturune fokuslanabilmen demek. Bunun icin cabalandigini dusunmuyorum acikcasi.

Bence Kante. Bir iş var muhabbetini Zaha için kullanmıştı, transfer çalımı işi. Şimdi de Onyekuru'dan koşu var mevzusuyla çalım meselesi.

Burhanın çok farklı kolpalama taktikleri var, Wilfried Singo içinde kullanmıştı yazın wilfried zahanın fotosunu koyup, güya isim benzerliğinden dem vurmuştu, onyekuru görünce Onyedika geldi aklıma isim benzerliğinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt