- 12 Haziran 2015
- 36.428
- 32.107
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl bir dostluk GökhanımDuyduğuma göre başkanım barrios çözmek için ATM ile dostluğu epey ilerletmiş
55+KDV+bidaki satistan %20 pay20+Ahmed çok iyi neyini kabul etmediler. Kaç istiyorlar ki
ULA-I55+KDV+bidaki satistan %20 pay
Doğru, para olduğu da şüpheli ve büyük bir ihtimalle de yok.Ortada bir para olduğunu pek düşünmüyorum ama olsaydı çoktan oluai çözerlerdi 40 milyona
İdarelik bir 10 numara derken part time mı çalıştıracağız Gökhanımİdarelik bir 10 numara kanat 2 ortasaha alın artık, yazın dünyanın işi var
Jakobs , İcardi, Yusuf, Kutucu, Bardakçı, Kaan, Kazimcan, Lemina, İlkay diğerlerini saymıyorum bile 12,13 oyuncu dehlenmeli, tam bir enkaz
Sadece 10 numara değil, kanat ve 2 orta sahada idarelik diyorum, sezon sonu yeni yönetim ve hocayla bakılır artıkİdarelik bir 10 numara derken part time mı çalıştıracağız Gökhanım![]()
55+KDV+bidaki satistan %20 pay
Trabzon tier1 muhabiri.
Bu nasi teklif lan
Oulai ismi geçen bir çok maldan daha iyi
20+kutucuya ok um
Hatta yerliye ihtiyaçları var 200 kg kaanı da verin gitsin +yusuf başımızın gözümüzün sadakası olsun
Hergün aynı şeyi yazıp durma ulanDursun başkanım yabancı sermayeye para gitmesin diye 25m euro + kdv + Ahmed'i Trabzon'a verir.
@Naci Liboş gelişme var mı baboş tüm gün tahtakalede gezdim tel bakmadım
Herhalde 45'e kadar oynayacakSchalke Dzeko'yu almis.
Ulaşıp ulaşamama değil olay. Lookman da yaptı bunu, Gyokores de yaptı, Isak de yaptı. Futbolcular bunu yapıyor artık ne yazık ki.Basina mesaj ufurmek icin, menejerini TV'lere cikarmak icin sosyal medya mi lazim? Ayrica bu dedigin adamlar zamanina gore de gayet iyi bonservisler kazandirip gitti ve gercekten bir Avrupa'da kariyer yapma hayalleri vardi.
Okan hicbir zaman Fatih hoca prime'ina ulasamayacak.