Göktürk Mustafa Sert
Parçalı Üye
- 1 Aralık 2008
- 4.408
- 1.305
- 2.393
oulai bizde olsa 12 teklif gelse satar misin?25 de çok. 10 maçı olan ve Tsl de olan birisi için çok abartı. 10 15 arasıdır maksimum o da. Üstü domalmaya girer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oulai bizde olsa 12 teklif gelse satar misin?25 de çok. 10 maçı olan ve Tsl de olan birisi için çok abartı. 10 15 arasıdır maksimum o da. Üstü domalmaya girer
Ya öyle zaten abide oda rakip camia bizimkiler illa inat edip alır diye işte yoksa tabikide 15 maks 2025 de çok. 10 maçı olan ve Tsl de olan birisi için çok abartı. 10 15 arasıdır maksimum o da. Üstü domalmaya girer
Bizde olsa şuan sağbek oynuyorduoulai bizde olsa 12 teklif gelse satar misin?
Dursun o parayı Oulai’ye basar.50 Milyona Camavinga mı Oulaï mı sizce
Lan gecen sene diyince ts ilk aldigi zamanlari kastediyon sandim. Daha 3 hafta önce söylemiṣsinGeçen sene söylemişiz
Bu dursun gider her orta sahayı veto eder son gün oulaiye 30 gömer yazın olduğu gibi
Utanıyoruz bu herife başkan demeye
30+ gs adasini20+Ahmed çok iyi neyini kabul etmediler. Kaç istiyorlar ki
Dun ne dedim 20ye verseler sevinecek duruma geliriz. Göruyon haberleri15.5-16 tum bonusu osu busu iviri ziviri dahil
Fazlasini teklif eden arastirilmalidir.
Karşılığında bişey alsa bari o da yok!!ne karşılığında haraç veriyorsun dursun!
12-15 arasına yönetim Boey i satıyordu ET olmasa.oulai bizde olsa 12 teklif gelse satar misin?