Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakatlığı yoktur inşallah. Sakatlandı diyorlardı sanki
Sakatlığı ciddi bir şey çıkmadı dendi sonra. Şimdi biraz baktım haberlere sanırım Juve maçında kullanıp göndermek istiyorlar o yüzden ağırdan alıyorlar diye haber gördüm bazı yerlerde. Her şey bitmişken bu artık kabul edilmemeli biz Karagümrük maçında son 25-30 dakika kullanırız yani. Eğer böyle diretirlerse ben olsa vaz geçer onun yerine gider zorunlu satın alma ile 25-30'a Matias Pardo'yu alırdım.

en fantastik senaryo gercek olacak. harbiden silas andersen’i alacagiz ama seneye trabzonspor’dan. hem de 40m euroya.

Forma satışı pay mevzusu almamak için uydurma haberdir bence abi messi ronaldo mu forma satışından pay isticek
Fb ilgilendiğinde Lookman ile 10 milyon +%25 forma satışından paya anlaşmış diye haberler vardı. Bir de Atalanta Lookman'ı kiralık+ satın alma opsiyonlu bırakmıyor. Land kiralık+ satın alma opsiyonlu geliyor yani 30 milyonu vermen senin isteğine kalıyor.

profesyonel olan yönetim derki cmt maçımız var kanatlarımız 50 maçtır oynuyor o yüzden lang'ı oynatacağız cumartesi , veriyorsan ver vermiyorsan almıyorum de geç.Sonra Conte bir ağzına sıçsın de laurentiis'in ucuza bile alırsın o zaman.Biraz rest çekin yahu , hoca nefret ediyor adamdan direkt

Fb ilgilendiğinde Lookman ile 10 milyon +%25 forma satışından paya anlaşmış diye haberler vardı. Bir de Atalanta Lookman'ı kiralık+ satın alma opsiyonlu bırakmıyor. Land kiralık+ satın alma opsiyonlu geliyor yani 30 milyonu vermen senin isteğine kalıyor.
Yav bu lookman kim ki lavuk forma satisindan pay aliyor? Messi dışında bunu yapacak topçu yok dünyada. Hadi birde Ronaldo yani.

Burasi gs biz duyulmuş 30 m bonservisli genc oyuncuya talip oluruz adina da scout transferi deriz. Diğerleri ismi gectigi an dalga geçeriz. Alaya aliriz geçeriz

Yav bu lookman kim ki lavuk forma satisindan pay aliyor? Messi dışında bunu yapacak topçu yok dünyada. Hadi birde Ronaldo yani.
Katılıyorum. Bu yöndeydi haberler ne kadar doğru oda bir soru işareti belki gerçekten yoktur böyle bir istek ama Fb ile de haberi yapılırken çıkmıştı o yüzden emin olamıyorum.

Trabzon’a 30-40 vere vere herifleri real Madrid yapıcaz tek sorun o

Yaprak kipirdamiyor yine, abv!

1769085837662.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt