Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juve maci gecsin chelsea macina kadar kalsin der napoli vazgecin abi

Gidin fransadan 3tane siyahi u23 alin 1 kanat 2 orta saha. Zaman kalmadi kufur

Sallai yeteneksiz falan değil tabii ki ama adamın özelliği belli ki mükemmel bir profesyonel olması. Belki de Ronaldo gibi kendine bakıyor ediyor çünkü başka türlü olacak şey değil bu.

1 gr düşmüyor oyundan vallahi helal olsun.

Hiçbir zaman bir yıldız olmayacak ama bu kulüpten ayrıldığında eminim ki 1 kişi bile kendisini kötü hatırlamayacak,
başta 1 kere kötü deyip adama tutulanlar sallar 3 sene önce şu maçta gol yedirmişti falan diye

burayı okuyor bu 😂

evet sallaiye sallıyoruz antep maçında ki puan kaybı ona yazar

Olabilir puan kaybının sorumlusu... Bir gün sallai olur, bir gün Uğurcan olur, bir gün apo olur, bir gün oshimen olur... niye herkesin her an mükemmel olması gerekliliği oluyor ben onu anlamıyorum. Dünkü maçta eren hata yaptı mesela... Bu hataların sıklığı önemli. 2 maçta bir bu şekilde hata yapılıyorsa sorgulanır ama anlık ve seyrek hatalarda çöp ilan etmek acımasızlık... insanları robot yapmayalım lütfen...

Bence bu sene gayet iyi bir performans sergiliyor... şahsen bana güven veriyor...

Emre özcan sallai konusunda hakli

Sezon basindan bu yana en form da oyuncumuz

Savunma da görevini cok iyi yapiyor ve sag bekte oynamasina ragmen skora da katkisi var

Buna ragmen insanlar hatasini kovaliyorlar hata yapsin da lincleyelim diye bekliyorlar

Tribündeki taraftar deger veriyor bahsettigim insanlar sosyal medya denen tezek cukurundan oluyor genel de
Müthiş ozguvenliler bir de gerci ozguvenin tanimi bu değil bunların yaptığı kustahlik

bize sallai gibi karakterli topçular lazım adamı nereye koyarsan maksimumu veriyor üstelik şuan takımın en az maaş alan elemanlarından

abi noa lang bu gece gelse de cumartesi aksami sahada olsa cok guzel olacak ya.

@Tolgahannn1905 | ÖZEL

Galatasaray , Girona forması giyen Kolombiya’lı oyuncu Yáser Esnéider Asprilla Martinez için kulübü Girona’ya az önce ilgi mektubu gönderdi.

Oyuncu u23 standartlarına uyuyor ✅

Asıl mevkii sağ kanat forvet olan Asprilla 10 numara ve sol kanat forvette de forma giyebiliyor

@Tolgahannn1905 | ÖZEL

Galatasaray , Girona forması giyen Kolombiya’lı oyuncu Yáser Esnéider Asprilla Martinez için kulübü Girona’ya az önce ilgi mektubu gönderdi.

Oyuncu u23 standartlarına uyuyor ✅

Asıl mevkii sağ kanat forvet olan Asprilla 10 numara ve sol kanat forvette de forma giyebiliyor
Lang yerine alternatif mi acaba hocam

Çok yetenekli ama bal yapmayan arı cinsi diye hatırlıyorum. Bir de bana pek mantıklı gelmedi hayırdır Lang iptal mi oluyor? İkisi aynı anda mantıklı gelmedi çünkü yada ucuza mı bırakıyorlar da fırsat olarak görüldü? Bir de 18 milyona almışlar oyuncuyu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt