- 18 Mayıs 2011
- 22.755
- 12.352
- 1.873
Benim izlediğim video onu hatırlattı...Seriyle ne alaka yav![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim izlediğim video onu hatırlattı...Seriyle ne alaka yav![]()
Yaw geneli baz alıyorum işte herkes derkenHerkes öyle birşey demiyor. Aldığın topçunun hangi ligde kendini kanıtladığı fiyatını belirler

Hiçbiri belli değilbeyler cidden merak ediyorum şimdi lang geldi mi ? ve bu yönetim kesin orta saha yada sahalar alacak mı lütfeb cevap verin ?
nasıl ani hiç transfer yapmayacaklar mıHiçbiri belli değil
Parasi neyse verelimde scoutlari artik bizde çalismaya baslasın yav madem utkucanin bir halta yaradigi yok çunku.Oulai'de alinirsa Trabzonspor bundan sonra her sene bir genc bulayim da Galatasaray'a satarim der kesin. Yakinda borclari sifirlanir, hatta artiya bile gecebilir sayemizde.![]()
izleyin fiyatı yazın
Tslileri galeyana getirmek için mi yazdı bilmiyorum ama işin olacağını söylemiş bu
Benim izlediğim video onu hatırlattı...
17 yaşında alırsak bile sezon sonu gelebilir. Takımı kaç istiyordu bunun için 15-20 mi?Lan kendi Oulai'mizi bulalım.
![]()
Rudy Matondo - Oyuncu profili 25/26
Rudy Matondo, 18, Fransa ➤ Paris FC, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 15.00 mil. € ➤ * 13 Mar 2008, Évry-Courcouronnes, Fransawww.transfermarkt.com.tr
izleyin fiyatı yazın
50 keş istiyorlaryorumlara bak 35 ten mutlu degil tsliler