Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.734
- 43.641
- 3.888
Bu işin sonunda ulayiyi vermezler son gun kutucuyu bedava kiralarız. Alemin enayisi olarak.
Hem vallahi hem billahi ses etmem o herife para odeyenin aklindan suphe edilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu işin sonunda ulayiyi vermezler son gun kutucuyu bedava kiralarız. Alemin enayisi olarak.
10 numara da alıcazLang ve Oulai ile kapatacaklar dönemi belli oldu. Çok mu güçlendik bu transferler ile hayır ama rotasyon kuvvetlenir bir tık.
Dursun Ozbek'in kisisel islerinde Trabzon baglantilari A'dan Z'ye arastirilmalidir. Ugurcan icin yapildigi gibi gundem oyalanip isin sonunda 30+ gene birilerine verilecek...Galatasaray ile Trabzonspor arasında Oulai transferi için görüşmeler başladı!
Transfer pazarlığı iki kulübün başkanları arasında yapılıyor.
[@ArslanCumhur]
Bence biri dursun çünkü 30-40 falan saçmalık.Paranin onunde hicbir kuvvet duramaz.
Topluca defolup giderler umarım. Ulan simitciden transfer yapmasini bekliyoruz. Dustugumuz hale bak. Biz niye profosyonellerle calismiyoruzArkadaş adamlar oyuncu bulamıyor, alınca Jelert cuesta falan geliyor.
Yok yaw Terim bunu bizde TD döneminde bile açık açık söylüyorduGeçen gördüydüm bunu ülkeden dışarıya döviz para çıkmasın projesi mi acaba harbiden
Restes vardı hatta o geliyordu 20+bonusa, başkanın Uğurcan isteği nedeniyle 30'a alındı. Bu arada Restes adı çıkınca forum geneli kendisi ile alakalı olumsuzdu.masada başka secenek yoktu donnurama mı ıstıyordun
Orasini ben bilmem. Kulubu ben yonetmiyorum. TS taraftari transferi engellesin kismi icin yorum yaptim. TS'nin paraya ihtiyaci varsa bizi de kaziklayacak sekilde bu transfer olur bence.Bence biri dursun çünkü 30-40 falan saçmalık.
Nerde Bücür varsa aliyoruzLang ve Oulai ile kapatacaklar dönemi belli oldu. Çok mu güçlendik bu transferler ile hayır ama rotasyon kuvvetlenir bir tık.