- 3 Temmuz 2012
- 139.544
- 87.976
- 5.338
dünya kupası var tutmama ihtimali yokOlai tutmazsa var ya rezalet çıkar kulüpte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dünya kupası var tutmama ihtimali yokOlai tutmazsa var ya rezalet çıkar kulüpte
Tslileri galeyana getirmek için mi yazdı bilmiyorum ama işin olacağını söylemiş bu
TM'de 10 macta 2 gol 3 asist var diyor. Yalan mi diyor site? Anlamadim.Oulaiyi izliyorum ixliyorum, neresi 30-35 milyon bunun gol yok asist yok şut yok, harbi bu işte bir iş var.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eger dil bilmedigi icin yanina Ugur Yildizi goturen bir sportif direktor var iken beklentiye girmeye gerek yok bence. Gardi ne getirirse ve Okan ne kadar ikna ederse... Onun disinda ts den oulai ve alanyadan Umit'i alsinlar ve var olan takimi korusunlar yeter. Beklentileri dogru yere koymaliyizDusunsenize elinizde yaklasik 170-180 milyon euro transfer butceniz var ama bu paranin neredeyse ucte birini Trabzon'a veriyoruz. Insan salak olmali parayla Avrupa'dan oyuncu getiremiyorsa.
26 yaşındaki adamı hemen 27-28 yaptın renkdaş27-28 yaşındaki Genduzi, Olai den pahalı.
Bu adamları forum meydanında sallandırın, bu adamlar ya trabzonlu ya da para hesabı bilmiyor, bunların başını da kuvvetle muhtemel @Recep Buruk çekiyor
Ekli dosyayı görüntüle 312502
Sami zaten antudan transfer edildi. Zamanında çok uğraştım bununla ama kirli eller engel oldu. Şimdi sinsice yapıyor hamleleriniHepsi, hele Sami Dursunun parali kalemi. Burda simdiden yol yapiyorlar 35 milyonluk teklif icin.
bu boyle diyorsa ho demektir
Ne peki?Bunlar masum hesap kitap degil