Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Francoswki, Cuesta, Jelert, Morata, verilen para toplamda 40 milyonu buluyor dimi, geçen sene devre arası gelmişlerdi dimi ? Nerde şimdi bunlar ?
3-5 tane çerçöpe saçacağıma parayı basırım parayı alırım Olai yi aga. Genduzi malına 30 milyon verilmiş. Olai dediğin adam Genduziyi top diye oynar.
Bir de cocuk belli ki istiyor, fofana vs bir dünya yokuş yaptı

Oulayi'ye 35 falan mi verecegiz? Bu kadar da sacma bir is yapmayiz heralde. Daha 6-7 sene once A.Omur'u bu fiyatlara satiyorlardi herif Rize'de yedek su an. Umarim aklimizi kullaniriz ve kanitlanmamis makul sezon geciren 20 yasindaki cocuga bu tarz paralar vermeyiz.

Noa Lang Napoli yeni almisti, neden birakiyor acaba?

Oulai doğru transfer hamlesi olur, 30€ bir çok alabilirsin, bu yaşta bu maaşla adam alamazsın yada ikna edip getiremezsin, 30€ eder mi net eder, 100€ serbest kalma yazarsın 5 yıllık senelik 1€ kontrat yaparsın, kafan rahat eder, herkesin takıldığı bence ts ama bu yaş ve potansiyelde bir adamı bu lige gelmeyi ikna etmek bile çok zor, İlkay brüt 6.470€ alıyor 1 yıl daha kontratı var, Oulai brüt 0.580€ alıyor, adı geçen Fofana Onyedika vs kaç vereceksin ? Fofana brüt 7.000€ alıyor isteksiz ikna etmek için min. 10.000€ vereceksin.
Bu konu çok doğru kesinlikle. Maaş skalası eş geçiliyor ama önemli. Biz Oulai gelse 2'den aşağı vermeyiz bu arada ama mevcut maaş durumunda çerez parası denir. 5 yıllık anlaşma 10 milyon götürür. Fofana ya da x futbolcuyu 6 / 7 den aşağı getiremezsin maaş olarak. 5 yıllık sözleşme 35 / 40 ları buluyor ki o maaşa göndermen de çok zor.

Niye öyle birşey olsun zaten gitmese de o bölgeye adam aramıyor muyuz?
Torreira ile benzer profilde oyuncu olduğu için çünkü. Dribblingi iyi, kısa boylu, pres gücü olan, pas özellikleri gelişmiş. Yaş olarak da 4 yıl boyunca kontenjanda kullanabilecek versiyonu. Şu an duruma göre ikisi de birlikte oynayabilir evet ama sene sonu Torreira yerine monte edilirse de kimse şaşırmaz. Ben de Torreira nın devam etmesini isterim ama son günlerde gitme ihtimali ile ilgili haberler çıkınca, şimdiden yedekleme yapılması o haberlerle uyuşuyor demek istedim

Francoswki, Cuesta, Jelert, Morata, verilen para toplamda 40 milyonu buluyor dimi, geçen sene devre arası gelmişlerdi dimi ? Nerde şimdi bunlar ?
3-5 tane çerçöpe saçacağıma parayı basırım parayı alırım Olai yi aga. Genduzi malına 30 milyon verilmiş. Olai dediğin adam Genduziyi top diye oynar.
Bu postlar lazım bize, eline sağlık renkdaş.

ÖZEL | Trabzonspor, Oulai’yi Galatasaray’a satması durumunda yerini Silas Andersen ile doldurmayı planlıyor.
@Deniz Zorlu anlik

1769101093217.webp

Süper Lig içinden bir oyuncu için 10 Milyon € veren kulüp maldır diye yazacaktım sonra 2 yıldır ayrılacağı belli olan kalecimizin yerine transfer döneminin son gününde yaptığımız 30 Milyonluk Uğurcan transferi aklıma geldi.

Başımızda bu işbilmez hainlerin olduğu müddet beni negatif anlamda gerçekten hiç bir şey şaşırtmıyor artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt