Nedim Tokuyucu
İmparator
Evet yönetimden gelen talimat sonrası başladığımız değerli @Recep Buruk ile olan çalışmalarımız son bulmuştur. Yönetim gscnin oulai transferine 30-35 m euro seviyelerine tepki vermediği kanaatine vardı.
Hani bana hani bana derimOlai 25 milyon
Rafa silva 10 milyon
Versek ne dersiniz
Biz 20 vermişiz onlar 40 istiyor meali 30 da buluşalım demek istemişTrabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: "Galatasaray'dan Oulai için teklif geldi, beklentimiz 40 milyon euro ve üstü."
Bu rakamı vermek çılgınca değil mi yahu
Magassa 5 maaş + 30 bonservis30 bonservis, yıllık 1 m maaş 5 yıllık sözleşme ile, 5 yıllık toplam maliyet = 35 m eur.
yıllık maliyeti: 7 m eur.
benzer profildeki (yüksek bonservis / düşük maaş) oyuncuların yıllık maliyeti benzer denebilir mi?
Trabzondaki forvet iste bize gol atan, birde batagov kac milyoncuk acaba yedege cekelim onudaLang, olai den sonra 23 yas alti fizikli , Osimhen den sonra oyuna girip pres gucunu dusurmeyecek yedek santrafor acil.
Gueye 30 m euro bonservis desek 6-7 m Euro maaş zaten 30 a yakın yükümlülük olacak total 60 m Euro her türlü Oulai riskine girilir30 bonservis, yıllık 1 m maaş 5 yıllık sözleşme ile, 5 yıllık toplam maliyet = 35 m eur.
yıllık maliyeti: 7 m eur.
benzer profildeki (yüksek bonservis / düşük maaş) oyuncuların yıllık maliyeti benzer denebilir mi?