Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hepimiz daha transfer dönemi başlamadan eninde sonunda Oulai'ye gideceklerini en başından beri biliyorduk.

Arada çıkan isimler, oldu olmadı senaryoları falan artık çok komik olmaya başladı.
Valla bunun geyiğini hepimiz yaptık ama bu kadarını kimse beklemiyordu bence. Hani dersin ki tamam bir kere oldu da, o kadar da değildir. 50 tane topçuya ve kulübe gidip yine hepsinden red yediler ve mizah yaptığımız şey gerçek oldu.

30+Kutucu+Kdv(ödenilen vergiden düşüyor aslında bu o yüzden normalde hesaba katmaya gerek yok diye biliyorum) 1.5 maaşa Oulai mi? Yoksa 25 milyon bonservis 3.5-4 milyon maaşa Magassa mı? Aynı tarz isimler değiller bence ve bize tarz olarak şu an lazım olan Magassa gibi geliyor bana.

Okan hoca bunun ipucunu düveya önceki gün verdi. Avrupa'daki 23 yaş altı oyuncular Türkiye'ye gelmek istemiyor diye. Bir Oulai'yi alacağız demediği kalmış zaten.

Noldu lan kazıkladık oh moh siye anırıp duruyodunuz, hayırdır ? Kaptanınızı tesisinizden söküp aldık, 19 yaşındaki bebeyi mi alamicaz, o E. Doğana sahip çıkın derim ben size. Haketmiyorsnuz o adamı. Adam yerden göğe kadar haklı. Fazla da kaşınmayın onuda yarın bigün sarı kırmızı bir bayrak sallarken görürsünüz.

ne diyelim onyedika gireceğine oulai gelsin bari.Aynı Ederson-Uğurcan mevzusu gibi olacak.Her türlü 50 de olsa Onyedika bedava da olsa yine Oulai derim.Onun dışında Oulai 20 anca eder

Oulainin alınmasına karşı değilim.
Geldiği gün.
1- Scoutum denilen elema
2- Oyuncu izliyorum ehehe diye duygu mastürbasyonu yapan eleman
3- Show business takılan pr Dracula

Kovularak gönderilmeli. Rezil olmalı.
Sikaot departmani direkt kapatılmalı ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt