- 1 Mayıs 2018
- 57.924
- 48.701
- 3.873
Arda Okan
Oulai
Lang
10 numara
Icardi yerine rotasyona forvet
Bu iş tamamdır.
bunu becerecek yonetim yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda Okan
Oulai
Lang
10 numara
Icardi yerine rotasyona forvet
Bu iş tamamdır.
Bulamazsın renkdaş. Oulai, futbol hayatını bile bile bitirebilecek çok riskli sakatlık yaşadı ve iyileşip iyileşmeyeceğim belli olmayan bu topçuyu Trabzon zar atıp o halde transfer etti. Yoksa trabzonun Oulaiyi alma ihtimali yoktu, o para da yoktu. Yani bilinen ve takip edilen topçuydu, sakatlık onu Trabzon’a getirttirdi. Tek sıkıntı bu sakatlık. Yoksa asla pişman ettirmez genç yetenekli oyuncu..30 u geçtim, ts Olai yi 10-15'e bile verse, bizim aynı paraya daha iyi topçu bulabiliyor olmamız lazım.
zeki baya baya stoperleşti bu baya baya gitgel yapıyor
1 ay ugrasip yine Türkiyeden transfer yapacagiz gibi
Ahmeturuzz ne yaw ahmet kolapla feramuzun ortak hesabi mi
oloui midir nedir yarım sezon gördüğümüz bi topcuya 20 falan verirlerse daha yüksek sesle istifa.

oloui midir nedir yarım sezon gördüğümüz bi topcuya 20 falan verirlerse daha yüksek sesle istifa.
Lang ve on no birlikte lüks. Lang yerine lookman (hem forveti yedeklemesi, hem 10 no oynayabilmesi hem de kanat) çok daha iyi olurdu ve yerinde olurdu.bunu becerecek yonetim yok
sadri baykam
olayiye para gömceğine tielamansa gitsenize 20m adamlar verir bence ama tielamans gelmez muhtemelen
6 aylık topçu heis öncesi yok adamınii herif heis