Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.622
- 91.783
- 5.093
10 tane Süper Lig maçı oynamış herife 30 milyon domalmak hainliktir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recebe güvenip yola çıkarsan eve donsuz donersin komserimBen aksamustu 7 gibi oulaiye 30 verelim diyenlere bileniyordum ne oldu da bu herifi ister oldum .. Bir an once cekip alalim hamsilerin elinden ..
Ulan recep bu da cop cikarsa var ya yaktım cirani gaza getirdiniz bos yere
Uğurcan'ın abisi de aynını dememiş miydi ya zamanındaEkli dosyayı görüntüle 312568
şuysa heis diyo ki balayındayım kardeşimin transferiyle ilgili beni ararsanız sizi s...m
İki kolpa salında donatalım
lang bitti oulai sümela manastırında duasını ettikten sonra yola çıkacak arda okan artık Galatasaray'ın futbolcusu onyedika telefonun başında çaresiz bekliyorİki kolpa salında donatalım
Domalalim dedin sandim bir an noluyor dedim
Tzolis, Kostuolas, Karetsas ve bu Yunanistan'ın gelecekleri![]()
Christos Mouzakitis - Oyuncu profili 25/26
Christos Mouzakitis, 19, Yunanistan ➤ Olympiakos Pire, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 25.00 mil. € ➤ * 25 Ara 2006, Athens, Yunanistanwww.transfermarkt.com.tr
Alın size wonderkid
Yav siz ona ne bakıyorsunuz? Klasik AKP li işte. Savunduğu her konuda haksız çıkıp yine de utanmadan üstün bir üslupla konuşur durur.Ben aksamustu 7 gibi oulaiye 30 verelim diyenlere bileniyordum ne oldu da bu herifi ister oldum .. Bir an once cekip alalim hamsilerin elinden ..
Ulan recep bu da cop cikarsa var ya yaktım cirani gaza getirdiniz bos yere
Kolpanın tillahi bu , evim Sümela manastırının karşısında bunu bilmen lazımdılang bitti oulai sümela manastırında duasını ettikten sonra yola çıkacak arda okan artık Galatasaray'ın futbolcusu onyedika telefonun başında çaresiz bekliyor
Chelsea 40 milyon falan vermez yavabi kaptirdik ya of yaa bi isi de becerin abi