- 3 Temmuz 2012
- 139.484
- 87.929
- 5.338
yav parası neyse verın pazarlık yok GS PAZARLIK YAPMAZ
40 verin alın
40 verin alın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun yanında şampiyonlar liginde de gayet iyi performans gösteriyor. ödenen değer, şampiyonlar ligi performansı direkt fiyata etki etmeli zaten.Ugurcanin degeri hala niye 15 m€ gösteriyor tmart? Adama 27m€ ödedik, ödenen parayida baz almiyormuydu bunlar. Eee neden hala 15m€? Insan amigolugunu caktirmamak icin en azindan 20iye cikarirdi degerini. Neyse clde playofflara kaldik bi tur daha gecip sonrasinda yükselme olmasa iyicene küfürlük olurlar.
Uğurcan bi güne bi gün kimi utandırdı buradaKaleci yaz için en önemli eksikti, gittik olabilecek en yüksek rakama TS'den aldık.
Bu dönem için merkez elzem, gidip yine olabilecek en yüksek rakama TS'den alacağız.
Ne diyelim.
Görüsme basladi hep yapiyordukOyuncu imzalamadan kap yapmıyorlar prosedürler bitince
Uğurcan iyi ona şikayetim yok, rakamlar üstad, çok ilginç meblağlarUğurcan bi güne bi gün kimi utandırdı burada
Onu diyorum ya.Bunun yanında şampiyonlar liginde de gayet iyi performans gösteriyor. ödenen değer, şampiyonlar ligi performansı direkt fiyata etki etmeli zaten.
Uçak inmeden yapmadık diye hatırlıyorum hiç uçak inince yapabilirler muhtemelenGörüsme basladi hep yapiyorduk
Atam yorumunu bir görsel ile desteklemediğinde anlamakta zorlanıyorum, uygulamalı anlatabilir misinKaleci yaz için en önemli eksikti, gittik olabilecek en yüksek rakama TS'den aldık.
Bu dönem için merkez elzem, gidip yine olabilecek en yüksek rakama TS'den alacağız.
Ne diyelim.
Çok bekledik çokkk yamal Okan hocamın elit oyuncusuBurhan Can Terzi: "Galatasaray'a Barcelona'dan da bir isim önerildi!"
Son zamanlarda hiç yapmıyoruzGörüsme basladi hep yapiyorduk
Büyük takım olmak zordurUğurcan iyi ona şikayetim yok, rakamlar üstad, çok ilginç meblağlar