Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.607
- 73.142
- 5.188
Alamazsak istifa beklerim. Umutlandırıp utandıran admaların işi olamazUlayiye fena yükseldim Dursun baba bizi yuz ustu bırakmaz umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alamazsak istifa beklerim. Umutlandırıp utandıran admaların işi olamazUlayiye fena yükseldim Dursun baba bizi yuz ustu bırakmaz umarım.
Sag ic en iyi oynadigi yer ama gerizekalilar bilmiyor tabi.Adamlar nasıl bi oyuncu aldıklarının hala farkında değiller
kopenhag ve kuzeyli topçu muKopenhagtan aldıkları İsveçliyi kiralayacak yer arıyorlar sanırım
Çöp topçu benden demesiBurhan:''GS Arda Okan'ı istiyor.''
D.Ö: Ulayi transferini bana bırakınAlamazsak istifa beklerim. Umutlandırıp utandıran admaların işi olamaz
Atam bunun devamı var mı konusuz anladığım kadarıyla link atabilir misinRakamları okuyunca böyle oluyorum
![]()
İspanya milli takım tüm yaş kategorilerinde oynadı, A millide yaptı, A.Madrid falan alır gibime geliyorMarc Casadó
kopenhag ve kuzeyli topçu mu
![]()
Boy faktorunden bize uyuyor o yuzden yazdim onuİspanya milli takım tüm yaş kategorilerinde oynadı, A millide yaptı, A.Madrid falan alır gibime geliyor

Batagov'u satıyorlar PL'ye 4 milyon kiralama+ 20 milyon zorunlu satın alma teklifi gelmiş.Acil singo satışı lazım
Batagov var sırada