Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.275
- 22.931
- 1.433
Oulai transferi sampiyonluk hamlesidir emegi gecenlere 1 tesekkuru cok gormeyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
120 az degil mi1m eurodan 6.5 senelik sozlesme
120m euro çıkış bedeli
Cimbom nasılsa herkese kapıyı 30 dan açıyor ona bu tarifeden uygulayın demişBenim anlamadım olay.
Napoli Lang'ı 25 Milyona aldi (hadi Bonus ile 28)
Lang hem kötü performans sergiledi/tutunamadı hemde disiplin olayları oldu galiba.
Nasıl oluyor da alma opsiyonu 30Mil oluyor?
City birakiyorsa yapışalım hemen kiralıkOmar Marmoush, net olarak Galatasaray'a önerildi. (Burhan Can Terzi)
bir tane yağ gibi pas atacak saf hücumcu mük bir 10 numara çok isterdim açıkçası.Oulai transferi sampiyonluk hamlesidir emegi gecenlere 1 tesekkuru cok gormeyelim
Böyle bir şey varsa Fb'ye de önerilir bu ve alırlar. Hiç iyi olmaz.Omar Marmoush, net olarak Galatasaray'a önerildi. (Burhan Can Terzi)
Rock im Park gittimgittin mi lo sende zeytinli rak festivaline
bundan 10 sene önce bi gittim bakmaya hep goffik
sol bek bu![]()
Souza - Spielerprofil 25/26
Souza, 19, aus Brasilien ➤ Tottenham Hotspur, seit 2025 ➤ Linker Verteidiger ➤ Marktwert: 12,00 Mio. € ➤ * 16.06.2006 in Mauá, Brasilienwww.transfermarkt.de
Oulai'den fazla profesyonel mac ✓
Daha hypeli ülkeden ✓
Ingiliz takimina gidiyor (bonservis o zaman otomatik 30-40% daha yüksek oluyor) ✓
Bonservis = 15 milyon.
Biz gidip TSe para lazimken Oulai'yi 15 milyon ve Ahmedi verip alsak laf eden olmazdi. Begenmiyorlarsa kalkardin masadan.
Ama Türk futbolunda son dönemlerde harcanilan paralar inandirici degil ve migde bulandirici. Bunlarin normal olduguna inananlara herhalde köprü bile satilabilir
Trabzon'a şimdiden sipariş verelim seneye hazır ederler önümüzdeki sezona gümbür gümbür oluruz.bir tane yağ gibi pas atacak saf hücumcu mük bir 10 numara çok isterdim açıkçası.
Oulai transferi sampiyonluk hamlesidir emegi gecenlere 1 tesekkuru cok gormeyelim
Beyaz Tv de ROK bunu çok istedi muhakkak alın dediOmar Marmoush, net olarak Galatasaray'a önerildi. (Burhan Can Terzi)