- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Arkadaşım atmis linki ben de buraya pasladim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iki dk ayrildik ulayiyi fenere kaptirmissiniz
İşin komiği herif Katar efsanesi filan oldu bunlardan gittikten sonra.Öff tabataya ne para vermişti jimnastik. Bugünün bi 50 si vardır o para

Sikan mı söyledi abi Trabzon kanadıFener 30 milyon teklif haberi Oulaiyi bize çakma haberi beyler öyle böyle KDV ile 35 artı Ahmet Kutucuya bitecek gibi iş zira Trabzon kanadından tanıdığım biri bunu söyledi.
Arkadaşım atmis linki ben de buraya pasladim![]()
Uğurcanı da onlar alıyordu, süreç aynı süreçŞu köpekler sırf biz almayalım diye kulübe de bile oturtmak için o parayı verirler öyle namussuzlar ulan Trabzondan adam alıyorsan aynı gün çözer açıklarsın onu bari alacaksınız şöyle bomboş bir transferde bari pürüz çıkarttırmayın. Sanki realden adam alıyoruz anasını satayım al getir sok tesislere millete de haber çıkarttırma
Zaten 40'a falan alacağız biraz daha bekleyelim değerlensinManyak bi topçu alıyoruz kimse ne aldığımızın farkında değil. Sene aonu 45+ya eplye satacaz
Yarın maç sonu oulai tribüne gidip el sallıyorYarın ts nin pasa macı varmis oulanin son maçı olur gibi.
Uğurcanı da onlar alıyordu, süreç aynı süreç
Kimdenalper altun gunde 12 saat gsc de dolaniyor, az once azar yedi.
BJK Tabata, Fener Alper Potuk çok fenalardıÖff tabataya ne para vermişti jimnastik. Bugünün bi 50 si vardır o para
Para yok onlarda forvet alamıyorlar daha. 35 m çekti diye sorlothtan vazgeötielrYa sırf itlik kopeklik olsun diye yaparlar erken çözmek lazım böyle şeyleri
Gsc böyle diyorsa bu olai'nin tutma ihtimali yok sanki.Manyak bi topçu alıyoruz kimse ne aldığımızın farkında değil. Sene aonu 45+ya eplye satacaz