Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen Boey’i 1e aldın gittin Uefa çeyrek finali, ŞLde Bayern, United vs maçları oynattın, o zaman 35e sattın.

Oulai’ye ise bir tane rekabetçi maç olmadan 35 veriyorsun.

Afrika kupasında yanında Sangare ve Kessie gibi adamlar oynarken elendikleri Mısırın orta sahası tamamen no name. Faso Fiso maçında top oynadı sadece.

35 edecek bir şey göstermedi yani henüz ha edebilir ileride ama o riski Oulai için mi almalıyız şu an tartışılır.
Boey'i 1m'a aldik derken o potansiyelde oyuncu 1m'a bize sekti demek istedim. Sonrasinda psikolojik uatunluk seviyesinde oyuncu oldu bizim icin. Oulai'de 19 yasinda, 5m'a Trabzon'a sekti. Tesaduf, sans ne dersek diyelim. Ben bu potansiyele 30 veririm. Ihtiyacim da var. Hem merkeze, hem de yabanci kontenjanina. Isin mide bulandiran tarafi Ugurcan'da yedigimiz kaziktan sonra yine Trabzon'a muhtac olmak. Benim icin muhim degil ama cogu kiside bu sikinti yaratacaktir.

Sen Boey’i 1e aldın gittin Uefa çeyrek finali, ŞLde Bayern, United vs maçları oynattın, o zaman 35e sattın.

Oulai’ye ise bir tane rekabetçi maç olmadan 35 veriyorsun.

Afrika kupasında yanında Sangare ve Kessie gibi adamlar oynarken elendikleri Mısırın orta sahası tamamen no name. Faso Fiso maçında top oynadı sadece.

35 edecek bir şey göstermedi yani henüz ha edebilir ileride ama o riski Oulai için mi almalıyız şu an tartışılır.
Ben de diyorum bu adam ne yapmış bunun için mi bu paraları çıkıyorlar Allah aşkına kıytırık Afrika kupası için mi

Şu an hadi biraz potansiyel gösterdiyse en fazla edeceği 12 15 milyon Euro millet kafayı yemiş kesinlikle verilmemeli o paralar

gs sadece potansiyele 30 verecek bir takım mı oldu vay anasını yav
O 30 küsür bir yere gidecek yav bu net X'e gidip çöp olacağı ihtimalindense potansiyele vermeyi yeğlerim açıkcası. Ha başka potansiyel yokmu diyebilirsin? var tabi, eğer alabiliyorlarsa ona da verebilirler. Ama bir yere 30 küsür sıkacakları net nereye sıkacaklarını bilmiyoruz daha sadece.

Ben de diyorum bu adam ne yapmış bunun için mi bu paraları çıkıyorlar Allah aşkına kıytırık Afrika kupası için mi

Şu an hadi biraz potansiyel gösterdiyse en fazla edeceği 12 15 milyon Euro millet kafayı yemiş kesinlikle verilmemeli o paralar
Oyuncuları ikna edemiyorlar abi

Singo her açıdan skandal bir transferdi ona 30 bons 5 maaş verildiğini gören herkes o maaşları istiyor.

Singo’ya kadar hepsinde bir mantık arardım ama Singo sonrası çöktü mevzu, aptallığın daniskası.

bonservisinden bağımsız söylüyorum.Düşük maaş 20 yaşaltı ve a milli takım oyuncusu avantajları.Yaşına göre titrek oynamıyor toreira ilkay lemina ile gelişim sağlayabilir.

O 30 küsür bir yere gidecek yav bu net X'e gidip çöp olacağı ihtimalindense potansiyele vermeyi yeğlerim açıkcası. Ha başka potansiyel yokmu diyebilirsin? var tabi, eğer alabiliyorlarsa ona da verebilirler. Ama bir yere 30 küsür sıkacakları net nereye sıkacaklarını bilmiyoruz daha sadece.
Biz taraftar olarak neden bunu kabul ediyoruz? Bu illa bir oyuncuya 30 milyon verilecek mantigi nereden geliyor? Bir kac sezon once 30 milyona takim kuruyorduk. Bizim takimlarin boyle para harcama luksu yok. Sonunda kayyuma atayacaklar kulubu. Dursun yatacak yerin yok. Taraftari da artik kafaya aldin ve istedigin kivama getirdin.

Ayrıca nasıl trabzon çapında bir kulup 2.lig isimsiz bir oyuncuya 5 milyon euro veriyorsa aynı mantıkla bizim 20 milyon civarı paralar vermemizi mantıksız bulmuyorum.Merdiven mantığı ile biz de bu oyuncuyu chelsea bayern gibi kulupler için almış olabiliriz şampiyonlar liginde oynamadan o takımlar 50-60 vermek istememiş olabilir.

Ayrıca nasıl trabzon çapında bir kulup 2.lig isimsiz bir oyuncuya 5 milyon euro veriyorsa aynı mantıkla bizim 20 milyon civarı paralar vermemizi mantıksız bulmuyorum.Merdiven mantığı ile biz de bu oyuncuyu chelsea bayern gibi kulupler için almış olabiliriz şampiyonlar liginde oynamadan o takımlar 50-60 vermek istememiş olabilir.
Adamlar 20’ye vermiyor ki! Ahmet’i 5 milyon sayarsan, 40 milyon euroya falan anca aliriz. O paralari vermek delilik.

Trabzon seviyesi için de 5.5 milyon euro vermek bizim 25-30 vermemize eş değer bence.Ligte yapacakları şeyler belli avrupa yok gidip 2.lig isimsiz topçuya 5.5 vermişler.Bizim de bu paralelde 20-25 vermemiz normal.Dünyanın her yerinde böyle örnekler var.

Bizim yedeğimiz onların ilk11 oyuncusu olur ahmed kutucu.Onların en değerli oyuncusu bizim için yatırım transferi olabilir bunlar çok normal bence.

Piyasada pek 10 numara da yok işin doğrusu.

Fabian Ruiz’e gitmek doğruydu o açıdan, çoğu sorunu çözerdi ofansif orta saha rolünde
Ruiz alabileceğim en iyi adam olurdu ama zaten boşa hayal kuruldu. Bernardo' da bizde iş yapar ama hem gelmez hem de çok domalırız

Biz taraftar olarak neden bunu kabul ediyoruz? Bu illa bir oyuncuya 30 milyon verilecek mantigi nereden geliyor? Bir kac sezon once 30 milyona takim kuruyorduk. Bizim takimlarin boyle para harcama luksu yok. Sonunda kayyuma atayacaklar kulubu. Dursun yatacak yerin yok. Taraftari da artik kafaya aldin ve istedigin kivama getirdin.
Iyide Kabul etmesek ne yapacağız ki taraftar olarak? 30 milyonu bir yere atacaklarını düsünüyorum evet. Nereye atacakları belli değil sadece. Ama bu düşüncelerini bilmem bir şeyi değiştirmeyecek ki yanlış gördüğüm birine verdikleri takdirde sövecem o kadar. Orada da pozitif taraftan baktım olaya verecekler bari bir potansiyele versinler diyorum bu olai olur , başkası olur isim değişebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt