Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Noa işi Armando gibi olmaz herhalde o da İstanbul'a geldi

Bu çocuk adamla anlaştık diyelim ahmet ts ye gitmem derse yeminle 3 günde sniper bulur vururum

Şu Oulai işi akıl alır iş değil. Her yönüyle mantıksız. Eleman 6 değil, bize lazım olan profil değil. Üst seviye futbol oynamışlığı yok. Korkunç bir maliyetle gelecek üstüne. Birileri kulübün parasını babasının parasıymış gibi har vurup harman savurmayı acilen bırakmalı. Osimhen'e özel kalmalıydı bu derece bonservis ödeme işi.

Atletico maçından sonra lang city maçından sonra da diğer transfer mi açıklanacak acaba?

2 hafta kaldi iki os lazim halen yuh ya

Orta sahaya bir genç oyuncu alıp transferi noktalayacağımız haberini aldım

Yönetim şampiyonlar Ligi’nde devam etmeyeceksek ekstra transfer yapmayı düşünmüyor

Okani biraz taniyorsak oulai yi Torreira gidişi için ısrarla istiyor. İlk 11 önemli onun için gerisi hallolur gözüyle bakıyor. Sene sonu Tor yolcu malesef.

Şu Oulai işi akıl alır iş değil. Her yönüyle mantıksız. Eleman 6 değil, bize lazım olan profil değil. Üst seviye futbol oynamışlığı yok. Korkunç bir maliyetle gelecek üstüne. Birileri kulübün parasını babasının parasıymış gibi har vurup harman savurmayı acilen bırakmalı. Osimhen'e özel kalmalıydı bu derece bonservis ödeme işi.

Bence de 6 numara öncelikli olmali.

Ama Oulai konusunda biraz karasizim. Bence bu profilde bir futbolcu da lazim bize. Sara ve Ilkay cok yumusak oyuncular. Kaliyor sadece Torreira (Lemina'yi 6 numaradan sayiyorum).

Bct sessiz hayirdir?

İsler bitti mi? Yesil tikler kayip mi oldu?

Su ihtimalin olabilitesi berbat bir transfer yonetimi oldugunun kanitlarindan biri
Bence de saçma bir yaklaşım... bunun tek açıklaması olabilir. Alacağın oyuncu cl de son kritik maçına çıkıyor ve oyuncuyu göndermek için o maçın oynanmasını bekliyordur... o saatten önce vermem demiştir... Başka türlü, oulai falan olacaksa, yönetim beceriksizliğidir net.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt