- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Kardan pay olur zaten. Oside de kardan vs.Saçma sapan işler ya.
30 milyon verip satış payı verirseler istifa etsinler.
Kar payı olsun bari o da %5 maksimum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardan pay olur zaten. Oside de kardan vs.Saçma sapan işler ya.
30 milyon verip satış payı verirseler istifa etsinler.
Kar payı olsun bari o da %5 maksimum.
Torreira'nın gitme ihtimali düşünülerek planlama yapılmalı ama bu futbolcu özelinde korkunç rakamlar bunlar. Daha ne gösterdi ki 5 milyondan 40 milyona bonservis fırlatacak? Bizim cl maçları olmasa hayatta satamazdık Boey'i o paralara. 20 falan max ederi.Bence de 6 numara öncelikli olmali.
Ama Oulai konusunda biraz karasizim. Bence bu profilde bir futbolcu da lazim bize. Sara ve Ilkay cok yumusak oyuncular. Kaliyor sadece Torreira (Lemina'yi 6 numaradan sayiyorum).
Kişisel olarak sınırsız param olsaydı galiba ali sabanci gibi olurdumBen oulai ye kişisel olarak sınırsız param olsa bile max. 15+5 bonus falan veririm.
Değeri o olmadığını hepimiz biliyoruz, çok fazla mübalağa etmişsin renksaş. Evet yurtdışında 20 milyon veren çıkmaz çünkü kendini kanıtlamış değil, ama potansiyelli biri. Yurtiçi en uygun 20 m civarıdır fiyatı.. Uğur can da piyasası 27 filan değildi. Ama şartlar biraz bunu dayatıyor.Oğlum yalan bile olsa tm değeri 8 milyon olan bir oyuncuya 30 milyon nedir arkadaş? Girmeyin bu topa...
Yaw kaça satacan da pay alacaklarKeçiören pay için çok bastiramadi Barış olayında ama TS ye pay verirsek siyaset o pay için direkt sattirir çocuğu ilerde bize kaç gelirse gelsin bize zorla kabul ettirirler
Biz satma işini beceremiyoruz o yüzden o ihtimal gerçeklesmez hoş almayıda çok becerdiğimiz söylenemez gerçiKeçiören pay için çok bastiramadi Barış olayında ama TS ye pay verirsek siyaset o pay için direkt sattirir çocuğu ilerde bize kaç gelirse gelsin bize zorla kabul ettirirler
Illa sattıracaklarinı da sanmiyorum zaten.Oulai yi diyelim aldın. Dünya kupasında kante prime a dönüştü. 40m ilk teklif gelsin bak nasıl sattiriyor o yamyamlarBiz satma işini beceremiyoruz o yüzden o ihtimal gerçeklesmez hoş almayıda çok becerdiğimiz söylenemez gerçiIlla sattıracaklarinı da sanmiyorum zaten.
Zaten 30 -35 e aldıgımız adami 6 ay sonra tekrardan 40 m teklif gelmesi olasi değil ama dolar mı yav bu sürekli çıkış endeksinde. Öyle bir etki için DK da fildişinin yarı final falan yapması lazım.Oulai yi diyelim aldın. Dünya kupasında kante prime a dönüştü. 40m ilk teklif gelsin bak nasıl sattiriyor o yamyamlar
Baştan söylemişim zaten yalan bile olsa diye ama 30 milyon bence yarım sezonluk performansa çok ki rakiplerin bizim karşımıza çıktıkları konsantrasyon ve istek ile Trabzonun karşısına çıktıkları konsantrasyon arasında dağlar kadar fark varken. Harbiden izlemedim de çocuğu sadece ciddileştiğinde bir iki videosunu izledim. Bizim maçta da bundan ziyade batagov ve zubkov daha fazla gözüme çarpmıştı.Değeri o olmadığını hepimiz biliyoruz, çok fazla mübalağa etmişsin renksaş. Evet yurtdışında 20 milyon veren çıkmaz çünkü kendini kanıtlamış değil, ama potansiyelli biri. Yurtiçi en uygun 20 m civarıdır fiyatı.. Uğur can da piyasası 27 filan değildi. Ama şartlar biraz bunu dayatıyor.