Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazın 50 milyona satamadığın Barış Alper Yılmazın aşağı yukarı aynı parasına Oulai alırlarsa yazıklar olsun vallahi.

kulüpte gereçk scout olsa oulai gibi 10 tane adam bulurdu zaten ama yok

Baştan söylemişim zaten yalan bile olsa diye ama 30 milyon bence yarım sezonluk performansa çok ki rakiplerin bizim karşımıza çıktıkları konsantrasyon ve istek ile Trabzonun karşısına çıktıkları konsantrasyon arasında dağlar kadar fark varken. Harbiden izlemedim de çocuğu sadece ciddileştiğinde bir iki videosunu izledim. Bizim maçta da bundan ziyade batagov ve zubkov daha fazla gözüme çarpmıştı.
Daha 19 -20 yaşında oyunu olgun ve çok gelişecek. Hayırlısı olsun inşallah her ne olacaksa. Endişelerinde haklısın ama bazen risk almak gerek

An itibariyle ödenen maaş yükümlülüğümüz: brüt: 92.310€

Eziklerin: 117.920€

Kargalar: 56.400€

Hamsiler: 34.790€

Bu ezikler FP'den nasıl ceza almıyor ? Bizim gelir kalemlerimiz çok üstün, başarı kazançlarımız çok üstün ama adamlar şuan itibariyle 26€ civarı fazla maaş veriyor.

real madrid olmuşuz, arda güler alsaydık
Arda bile 20 + 10 milyon bonusa gitti..
Bu trabzonun istediği paralar falan abartı.İyice bkunu çıkardılar.
Yemin ederim almayıp Ellerinde patlamasını çok isterim..

Malesef inanılmaz rezil iş bilmez ve yetersiz yönetime sahibiz.

bu olai isini ciddiye almiyordum ben harbiden buna 30 milyon mu bayilcaz? mal mi la bu yönetim?

way be

dursun cavanda icinde bons ödemisti bunlara di mi

vay anasını

Sacma sapan isler pesinden kosuyoruz. Herif ne yapmista 30 milyon veriyoruz. Burda en fazla 6 ay oynamis...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt