Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.553
- 6.597
- 768
Bu ne böyle yavvvv enerji bombası 10 no
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onların anladığı dil bu. Bunların kafasını ezeceksin bir laf var bilir misinTrabzonluların yorumlarına aşırı ayar oldum
Gelmesini isterdim ama oulai'yi almayalım biz bunlara çok yüksek bedel ödemeyelim
Fenere gitse o kadar üzülmem falan diyorlar tam avel bunlar. GS ederinden yüksek para ödeyip oyuncu alıyor yine laf atıyorlar
Fener gibi kupasını alıp sahasında döveceksin bunları
Bu mantikta da sorun yok.
Ben baskan ve trabzon uzerinde bir durum var diye endiseliyim.
TR de buyukler yillardir para kazanamazken satistan, 0 eforla 2 transfer doneminde 60+ geliri cebe koymak bana cok garip ve yanlis geliyor ticari olarak.
Caferdentamam ulan tamam gelsin oulai allah kahretsin
Sakat dediler ama galiba neredeyse maç kaçırmadı. Keşke sezon başında yedek olarak alsaydık.El bilal toureya de salça olmak lazım. Jk almadan oyuncuyla görüşüp aklını çelmek lazım. Barıştan iyi kanat fw bence
Nasıl da kıvama geldin 2 dakikadatamam ulan tamam gelsin oulai allah kahretsin

Doğru düzgün izlemişliğim olmadığından ötürü soruyorum; Bu çocuk her maç bu tarz aksiyonlara giriyor mu?
anlık bi gaza gelmişim ya vazgeçtim tekrarNasıl da kıvama geldin 2 dakikada![]()
13:30 daO Scout denilen ekip bugün divanda itin götüne sokulmazsa camia hakkında umudumu kaybedeceğim.
Kim bu?bu adam nasıl hala bizde
aklım almıyor
ne vasıfla duruyor
Zaten milli takima cagiriliyor renkdas duzenli forma giymek isteyecektir.Lang inş dünya kupası hayali kuruyordur milli takım için performans göstermek isteyebilir.