Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 buna vermeyince sankı Baska adamı 10 a alacağız en azından genc ve ıyı, cıkan ısımlerın hepsınden hemde

Oulai için o paralar asla verilmez, Uğurcan içinde zaten verilmezdi de işte bol bulunca parayı kolaya kaçıp sağa sola sıvıyorlar.

Oulai'yi 30 alsan bile kimse senin liginde oynayan topçuya 40 vermeyecek bu çok büyük hayal. Ligi kıran Boey ve Ferdi bile zor şer 30-35 milyon €'ya gitti.

Ayrıca Oulai daha yarım sezon ve haftada 1 maç üzerinden top oynadı. Nispeten ts kadrosunun orta sahası için en büyük yıldızı konumunda.

Haftada 2 maç yapıp, kapalı savunmalara karşı neler yapacak onu hiç bilmiyoruz. Burada kaptıracağı 3-4 toptan sonra ıslık manyağı yaparlar.

Öz güveni bir tarafına kaçar. Bir de şu konu var.

Torreira ile birlikte Oulai asla yan yana oynayacak bir ikili değil. 30-40 milyon € verdiğin adamı da 6 ay yedek kulübesinde tutup parlamışken önünü kesemezsin.

Şöyle bir planlama yapsalar kabul ederim sıkıntı yok. Potansiyeline güvenip şimdiden 20 milyon € yatırıp alsak ama ts'de kiralık bıraksak.

Sezon sonu da Torreira'nın babası cart curt meselesi yüzünden memleketine dönse bizde uzun bir kesici 6 numara alsak ve sezona Oulai ve yeni gelen 6 ile başlasak hiç sesim çıkmaz.

Bu bir planlamadır ve bana göre bir mantık koymaktır. Gerek yabancı sınırındaki durum gerek kalacak gidecek oyunculardaki durumlar için kendini hazırlamaktır.

Şöyle 30 peşin veremeyeceğimiz için 4 taksitle 40 milyon isteyebilir.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen olayi yanlis anliyorsun. Opsiyon 30 ise pesin 30 odenecek diye bir durum var diye bir madde olursa o oyle olur.

Suan opsiyon 30 uzerinde anlasilmis zaten, taksitlendirme/odeme plani konusu zaten bu gorusmede imzalar atilmadan once gorusulur ve kontrata dokulur. Ben bu paranin direkt pesin odenecegine dair bir haber rastlamadim.

Ulayi olsam bir genc topcu olarak Okan hocamin GSsi yerine fbye giderdim.
fatih-terim-fatih-terim%C4%B1%C4%B1.gif

30 m euro şu an için fazla olabilir fakat 17ka filan olacağına net bu çocuk alsın.

Kıvrak, dikine gidebilen, pasları iyi tam aradığımız top taşıyan profil... Bizde rakip yarı sahaya dikine top götürebilen adam sıkıntısı yaşıyorduk.

Buna bu yaşta 30m Euro verilir beyler. 1 sene CL oynasın, 80-100m Euro olur bu çocuk. Real yapabilecek potansiyel gibi gozüküyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt