Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osimen de 75 milyondu sen 80e aldin
Yoo degil.

Ayrica anlamadiginiz birsey var tekrarliyorum yine sizin ikinize ozel:

suan kiralik sozlesmede satin alma sartlari belirlenmistir. Yani hangi sartlarda opsiyonu kullanabilecegin iki kulup arasinda konusulmus, yoksa opsiyon olamazdi demi mantiken?

Osi bize ilk geldiginde sadece kiralik geldi, sonra biz tapusunu almaya gittik ve onlarin serbest kalma olarak belirledigi 75 milyon euro uzerindeki sartlari saglamamiz gerekiyordu. O sartlar da agir geldigi icin bizimkiler pazarlik yapmaya calisti.

G_WN1PdXcAAb6Gz
G_WJnQ-WEAAZzzs

masallah paralara bak

daha çok yıldız daha cok para gelecektir

scout transferi yapalım 4 5 mılyona topcu alalım fb sampiyon olsun isteyenlere kulak asmayınız
topcu değil de basarıyla alakalı biraz bu rakamlar. 1 sene sampiyon olma yarı yarıya fark eder.

Şu gökhan Erdem denen eleman büyük konuşmuş takibe aldım patlarsa girip yorumları okuyacağım çok komik kitlesi var şükür çekiyorlar olai olmadı haberine.

@ertansuzgun
Beşiktaş, Tammy Abraham’dan 21 milyon Euro bonservis bedeli kazanacak. Beşiktaş, bu rakam dışında Yasin Özcan’ın da bonservisini aldı!

#yüzdeyüz
Bjk'ye piyango vurmuş. Ellerine büyük fırsat geldi. Udokhai'de gidiyormuş sanırım kadroyu boşalttılar ve 70 milyon euro civarı bütçe oluşturdular. Doğru bir kadro mühendisliği yaparlar gelecek için büyük şans bunlar. Lakin çıkan isimleri pek bilemedim mesela Wolwes'ten bir stopere sanırım ismi Agbadu idi 15+ verecek deniyor ki ben bir artısını göremedim denk geldiğim bir kaç maçta.

ulan bu abrahamdan nasıl 21+ yasin kazandı bu bjk hıyarı

koşu farkları da bundan çıkıyor bence. 70 de 5 değişikliği de yaptı simeone. o 20dk da bizim mac basındaki tempoya yükseldi takımı. biz düşerken onlar vites attı. bizim sahadaki 11 iyle kenarda bekleyenin çok farkı olmayacak bi kadroya kavusmamız elzzemdir. iyi oynayan sahaya atılacak. yok efendim bu oyuncu yedeğe yazılır mı muhabbeti yasanmamalı.
monaco ve usg maçları yedeksizlikten gitti hatta ona rağmen yenecektik iki takımıda kazmalıklar olmasa. bu sene şl de harbi iyi gittik oynadığımız her maçtan memnun kaldım frankfurt harici.

nurullah sayende fofanadan vazgecip oulai alıyoruz yorumun nedir
Benle ne alakası var?

Adam şu an bitik durumdayken maaş ve bonservis için domalmaya gerek yoktu.

Ben sadece onu yazdım. Son durumunu bildiğim bir oyuncuydu. Zaten TR'ye gelmez o adam ülkesine döner.

Oulai'yi hiç alıcı gözle izlemedim ama Torrik ile birlikte oynaması zor bir profil gibi duruyor. Ayrıca orta sahayı bu kadar kısaltmakta çok mantıksız.

Torrik yazın gidecekse şimdiden alıp kiraya bırakalım ts'ye. Sezon sonu uzun bir 6 numara alıp ve Oulai'yi onunla ikili yapıp sezona başlarız. Buna okeyim.

Fakat bizim ligdeki hiçbir topçu potansiyeli ne olursa olsun 30-40 milyon € etmez. Uğurcan'da etmezdi ama verdik.

Bizimkiler kolaya kaçıp yine parayı ts'ye akıtırlar. Adam yarım sezon haftada tek maç üzerinden oynadı. 2 maç yapınca patlama ihtimali yüksek.

Neyse artık. Lang katkı versin yeter moduna geçiş yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt