Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enzo milot u23 kontenjana giriyor, ama gelirse okan hoca 1 ay oynatmaz arabistandan geliyor

OFF paralara bak

Sane bayernde 10 numara işinide yapıyordu 10 numarada denemek lazım.Forvet arkası top getirebilen yok.

Yeni bir Şeref Aydın mı doğuyor acaba :) Tolgahanda cidden var bi seyler. Ama Şeref bambaşkaydı :)

Taliscadan falan hızlı pırpır bir oyuncu o kadar golcü mü bilmiyorum
Çok ayrı profiller. O kadar skor yapamaz ama oyuna katkısı büyük olur. Önceden de hoca istedik falan diyordu.

Zannetmiyorum da öyle bir ihtimal varsa kovalamak lazım. Hazır bizim aveller kimseyi ikna edemiyorken kiralık + mantıklı bir opsiyonla denemek lazım.

monaco ve usg maçları yedeksizlikten gitti hatta ona rağmen yenecektik iki takımıda kazmalıklar olmasa. bu sene şl de harbi iyi gittik oynadığımız her maçtan memnun kaldım frankfurt harici.
o mactada iyiydik. tüm sezon yapmadıkları bireysel hatalarları o gün yaptılar. kadro konusunda da okan hatalı. sezon bası singodan sonra yönetim üstüne düşeni fazlasıyla yaptı sorumluluk bende derken iyyidi. rotasyona girecek bi topcumuz yok yahu. ahmetlere kaldık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt