- 27 Haziran 2009
- 7.607
- 2.455
- 2.418
Bende Avcılardanım toplanalım beraber dayak yiyelimAvcılar'da 61 tirabzonlular derneği önünde saldırıya uğradım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende Avcılardanım toplanalım beraber dayak yiyelimAvcılar'da 61 tirabzonlular derneği önünde saldırıya uğradım

Calatasarai.
Noa icin video hazirlaniyor..
çöprahamı iyi çaktılar 21+yasinbejeke ne yapıyor ya hiç haberimde yok köftehorlardan
Çok şükür date applerinden 50+ yaş hatunlara yürümüyorumYav sen bilsen ne olur?
Brezilyadaki kulüplerin yayın gelirleri falan mı yüksek nasıl veriyorlar bu paralariFlamengo, Paqueta icin 38+4 milyon euroluk teklifte bulunmus ama West Ham reddetmis. [kaynak @TheAthletic]
Yürüyen yavşaklara ne söylemek istersin?Çok şükür date applerinden 50+ yaş hatunlara yürümüyorum
kim?Yılan kadın neler demiş öyle?
Antrenmanda olması daha önemli değil miydi video hazırlığındansa diye sormak isterdim yetkililere.
Wanda yılanı
Antrenmanda olması daha önemli değil miydi video hazırlığındansa diye sormak isterdim yetkililere.
Yürüyen yavşaklara ne söylemek istersin?
Bırak allahindan bulsunlar hepsi onuachu gibiBende Avcılardanım toplanalım beraber dayak yiyelim![]()
Sakattır zaten boş ver...böyle salaklık anca bize yakışır zaten
ulan adamlar dibimize gelmiş fark 1 puan olmuş , hocanın en çok ağladığı yere deplasmana gidiyoruz. millet gece 2 de getirdiği adamı ertesi gün maça çıkarıyor . bizimkiler çekim derdinde
akıllanmazsınız siz arkadaş yok ya
Kesin sakatlığı varböyle salaklık anca bize yakışır zaten
ulan adamlar dibimize gelmiş fark 1 puan olmuş , hocanın en çok ağladığı yere deplasmana gidiyoruz. millet gece 2 de getirdiği adamı ertesi gün maça çıkarıyor . bizimkiler çekim derdinde
akıllanmazsınız siz arkadaş yok ya
50 abartı kardeşim. Sınırımız 40
Recebim profil fotona bakınca yorumlarına inanmakta zorlanıyoruztransfer tamam
Avcılar'da 61 tirabzonlular derneği önünde birine saldırdım