Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Enzo millot u23e de uyuyomuş
Millot mu
Almada mı
Millot mu
Almada mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Millot netEnzo millot u23e de uyuyomuş
Millot mu
Almada mı
Orada FFP gibi kisitlayici unsurlar yokmus. Cogu kulup borc icinde eski usul Turkiye gibi buyuk kuluplerin bonkor davrandigini gorebiliyoruz is transfer olunca.Brezilyadaki kulüplerin yayın gelirleri falan mı yüksek nasıl veriyorlar bu paralari
osimhenden cok heyecanlandırıyor bu yeni wonderkidimız
fena bi topcu maşallah
Madem bunu yazdın bende detay vereyimNoa icin video hazirlaniyor..
@Oğuzhan Sesko Oğuzhanım milfçi mi Samim, sen daha körpe bakıyorsun anladığım kadarıylaÇok şükür date applerinden 50+ yaş hatunlara yürümüyorum
Toz kondurmuyordun. Roma lejyonu gibi savunuyordun. Boynuna kangal sucuk asayım.seversin
küçükken komşu çocuğu olaydı var ya ne döverdim bunu
magassa ile anlaştık, kulüpler görüşüyorOrta saha alın artık. Olai dısında hiç bir şey olmaması korkutucu
Tolghanin dedigi sartlar dogruysa bence hemen kiralanmali. Opsiyon 22.5, kirala yarim sezon begenmezsen gönder begenirsen fiyati uygun 22 yasinda dahaBen o Girona‘daki Aspirilla ya bayıldım bu arada
İşim geregi bir ton insan tanıdım gördüm İzmirin her ilcesinde. Yaş 29 benim 25 üstü kızlarla konuşmak ziyan geliyor. Çoğu bozuyor zaten kafayı 25ten sonra.
Sen Oulai tayfasından mıydın?küçükken komşu çocuğu olaydı var ya ne döverdim bunu
Ya bi sus be Allah’ın belası adamOulai işi bitti , o konuda rahat olun , zaten çok fazla durmayacak bizde ,umarım 120m serbest kalma maddesini unutmazlar
Orta saha alın artık. Olai dısında hiç bir şey olmaması korkutucu