Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.584
- 30.508
- 1.988
Böyle bir topluluktan herşey beklenir renktaşkahkaha attımkarate de biliyordur hepsi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bir topluluktan herşey beklenir renktaşkahkaha attımkarate de biliyordur hepsi
torreira yerine oynayacak oulaioulai için coşanlar
gönül rahatlığıyla torreria - oulai hattıyla avrupada orta sahada maça çıkarız diyebiliyor musunuz ?
Bunu soracak 1 muhabir yok Gs deİşin komik yanı ortasaha transferi için şl'yi bekliyoruz ve elit oyuncu alacağız deyip olai'ye gitmeleri. Bizim kulüp plansızlıkta dünya markası
GS hangi Avrupa maçına Gönül rahatlığıyla çıkmışoulai için coşanlar
gönül rahatlığıyla torreria - oulai hattıyla avrupada orta sahada maça çıkarız diyebiliyor musunuz ?
olai olayına sen ne diyorsun renktaş pek yorumunu görmedim bu konuda
Nasıl olsa söylenen laflar kısa süre sonra unutuluyor.Bunu soracak 1 muhabir yok Gs de
Şasirdin degilmi
Zaten istiyorum![]()
Yapmayın etmeyin ahbaplar. 30-35 milyona değmez. Gelin isyan edelim.
2 ŞL maçında da Torreira oynayacak bunu biliyorsuntorreira yerine oynayacak oulai
Taraftar da yoruldu bunlara akıl vermektenKulup soyuluyor biz uyuyalim. Dursun bu kulubu kayyuma atamadan birakmayacak. Nir taraftar hareketi baslatilip bu transfer iptal edilmeli. #DursunuDurdur
Yedeğine mi 30 veriyoruz yani yoksa boca ya mı yolluyoruz Torreirayıtorreira yerine oynayacak oulai
Adam mı kalmadı da 10 süper lig maçı oynamış balona umutları bağlıyoruz?Bizim yedek kulube bomboş kardeşim, 1 fener şampiyonluğu görmek istemiyoruz
olai olayına sen ne diyorsun renktaş pek yorumunu görmedim bu konuda