- 12 Haziran 2015
- 36.373
- 32.026
- 2.693
Yönetim şaşırtmıyor şahaneler yineSözde daha 3 transfer olacak ki CL'de devam işi de çok büyük sürprizler olmazsa garanti gibi bir şey oldu. Hızlanması lazımken hızlanma da yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim şaşırtmıyor şahaneler yineSözde daha 3 transfer olacak ki CL'de devam işi de çok büyük sürprizler olmazsa garanti gibi bir şey oldu. Hızlanması lazımken hızlanma da yok.
Ulan galiba trabzonun kadro bizden daha iyi
tamam adnan abi. sen kazandın. sonsuza kadar yazmayalım bu konu ile ilgili.![]()
36 diyorlarsa 30+kdv dirts forumda şöyle birşey gördüm var mı acaba aslı astarı
Enes Başkaya60
- Gönderi: 20294
- Meslek: Memur
4 dakika önce
36 milyon euro+ Yusuf Demir +Kutucu'ya iş bitti diyorlar şimdi de, Allah sizi bildiği gibi yapsın emi, yatacak yeriniz olmasın inşallah.
4 dakika önce
36 milyon euro+ Yusuf Demir +Kutucu'ya iş bitti diyorlar şimdi de, Allah sizi bildiği gibi yapsın emi, yatacak yeriniz olmasın inşallah.
Ben hala buradayım. Tolgahan ver artık orta saha haberini artık.
36 diyorlarsa 30+kdv dirts forumda şöyle birşey gördüm var mı acaba aslı astarı
Enes Başkaya60
- Tweetle
4 dakika önce
4 dakika önce
Bütçe verilseydi tetteh alacaktık dahamorutan
cicaldau
ulan aklıma geldikce deliriyorum
hiçbiri tutmamış 0
Batagov iyi değil sanki o kadar bilemedimTrabzon batagov ve oulaiyi 52milyona sar kardeşim bize hadi
Cidden yazık paralara
Gsyi soyuyorlar açık ve net batacak kulüp görmüyor musunuz
Görüpte ses çıkarmayan ahlaksızdır
Çok acayip ya adamlar 30 milyon kar ediyorlar, yanında +2 topçu alıyolar 5-10 da onlara say yaklaşık 35-40 milyon kar ederek yönetime sövüyor.ts forumda şöyle birşey gördüm var mı acaba aslı astarı
Enes Başkaya60
- Tweetle
4 dakika önce
4 dakika önce

Tamam dostum sen ramos alırsın 60 bonservis 13 maaşaBatagov iyi değil sanki o kadar bilemedim
Gibi nöbet oluyor
Yok la bizim maçtan sonra beğenmedim. Öncesinde fena durmuyordu.Tamam dostum sen ramos alırsın 60 bonservis 13 maaşa