Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaynaklarım kazımcanın da takasa dahil olabileceğini söylüyor

aslan besleyen yemini düşünmez cümlesindeki aslan Osimhen'dir. pigme Oluai değil.

Özel: Yaser Asprilla (22), #Galatasaray’ın yeni oyuncusu olmaya çok az kaldı. Menajeri Jonathan Herrera, #Benfica, #Ajax ve #Marsilya ile görüşüyordu ancak #Girona’ya en iyi teklifi yapan Türk takımı oldu: satın alma opsiyonlu kiralama. 🇨🇴

Motor markası değil miydi o ya .

Hoca sinirinden kuduruyodur şimdi genç almak zorundayız diye

16'lara kalirsan 45-50 milyon euro arasi gelir. Bunu her sene yapabilmen icin her sene sampiyon olman lazim. Olamazsan elemeden CL'ye gitmenin yolu kolay degil. Bizden cok daha fazla gelirleri olan Fransiz kulupleri bile PSG haric bu kadar para harcamiyor.
Dediğim gibi süreklilik önemli.
O zaman satalım aldıklarımızı, 35 yaş eskimiş yıldızlar ile birşeyler yapmayı deneyelim. Galatasaray'ı Fenerbahçesi dümenden başarılıyız Avrupalıyız şöyleyiz desin Beşiktaş gibi takılalım ortalıkta. Bu arada bahsettiğimiz gelir sadece yayından gelen, bunun forması, sponsoru zartı zurtu bir sürü yan dalları var. İyi oyuncu, iyi futbol, başarı = büyük sponsorlar = büyük paralar.
İngiltereyi katmıyorum onlar çok para harcıyor, örnek olmaz onlardan.

Fransa dediğin için örnekledim. Bunun Almanyası İtalyası İspanyası Portekizi var.

Yanlış konuşuyorsun demiyorum, doğru konuşuyorsun ama şu saaten sonra ya geri dönüp Beşiktaş olacaksın ya da büyümeye devam edeceksin. O yüzden sistematik olarak sürekli 32-16 oynamamız gerekiyor.

Tabi ki bu arada para harcarken 15 lik adama 30-40 vermeyelim ama adam 50 m değeri varsa, ihtiyacımız varsa evet alınsın zaten artık dünde söyledim o 10-15m lik dönem bitti artık minimum 20-30 arasından başlıyor iyi oyuncular

Screenshot_43.webp

kolombiyalı dostuma sordum kaynak tier 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt