- 17 Eylül 2018
- 20.746
- 23.591
- 1.983
Hagi de Ghezhal'da çoğunlukla kenardan kurardı oyunu.Gezerek oynayabilir sanki.youtubeda yorumlarda 10 numara yazmıslar adama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hagi de Ghezhal'da çoğunlukla kenardan kurardı oyunu.Gezerek oynayabilir sanki.youtubeda yorumlarda 10 numara yazmıslar adama
Baş ağrısına iyi geldiğini biliyorum![]()
Teşekkürler gidis yolumuza dogru@Deniz Zorlu
Feyenoord, kulübün kendi kanalları aracılığıyla yaptığı açıklamaya göre, Luciano Valente'nin sözleşmesini uzattı. Orta saha oyuncusunun sözleşmesi 2029 yılının ortasına kadar geçerliydi, ancak sözleşmesine bir yıl daha eklendi.
FR12'ye göre, Valente bu uzatmadan maddi olarak da fayda sağlayacak. Yeni maaş, yaz aylarında oyun kurucuyla ilgilenebilecek büyük kulüpleri caydırabilir.
singo iyilesti bence artık sakatlanmazDönüşümlü oynarlar yaw. Sallai kenara gelince Kaan falan giriyor oyuna
Valla kircam telefonu lan yeter olumsuz kasmaaspirin feci şekilde tete'ye benziyor tip olarak korkuyorum
Ulan galiba trabzonun kadro bizden daha iyi
aspirilla doube double yaparValla kircam telefonu lan yeter olumsuz kasma
Yigen listemde değilsin artık
Tespit gibi tespitaspirin feci şekilde tete'ye benziyor tip olarak korkuyorum
günaydın burhan
Yusuf ile Ahmed gidiyor yerine lang ve aspirin geliyor bence gereksiz bir hamle değil
1 genç orta saha ve kaliteli 10 no ile kusursuz takım oluruz