Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.476
- 14.441
- 1.398
kiralık + opsiyon diyolar zorunlu değilse sıkıntı olmaz benceAdamlar 20ye almış yav 30 değilse 40 mı vericez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kiralık + opsiyon diyolar zorunlu değilse sıkıntı olmaz benceAdamlar 20ye almış yav 30 değilse 40 mı vericez
Yorumun nedir gaytepe
Yaser için
Yüksek Hızlı Tren gibi gidenHangisi aspirla
Apokerimde yaldır yaldır gidip betona çarpmış gibi oluyor yada orta kesiyorAcayip gaza geldim Oulai ve aspirilla sonrası sol stoperin bile yaldır yaldır top süren adam olmasını istiyorum ama aklıma apokerim geliyor![]()
Neneden iyi topçu çocuk bence nenenin topçu olup olmadığı bile muallak gerçiKendi nenemizi bulduk
CL’deki en iyi adamın. Apo yokken beş yedin ama hala Apo mu geliyo aklınaAcayip gaza geldim Oulai ve aspirilla sonrası sol stoperin bile yaldır yaldır top süren adam olmasını istiyorum ama aklıma apokerim geliyor![]()
kaçan balık büyük oldu heis
Açıkçası bir maç görmek isterim.Eger kanat alınır ise işi zorlasma ihtimali var çünkü.Deneme yapacak maçlarda oynayacağımızı düşünmüyorum ağabey
lang yarın oynayacaklang iptal herhalde yoksa neremize sokacağız biz bu adamı ? sezonun geri kalanında kupada oynatmak için mi alıyoruz ? Saneyi falan mı kesecek bu adam ? Abi takımın orta sahası bağırırken oynatmayacağın adamı ne diye kiralıyorsun , ben çok izlemedim de benim bildiğim kadarıyla direkt çizgide oynayan kanat oyuncusu ya bu herif
Top sürüp kaptirmalari üstad yoksa beğeniyorum top süren stoper istiyorum diyince düşününce korku saldı ondanCL’deki en iyi adamın. Apo yokken beş yedin ama hala Apo mu geliyo aklına