Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oulaiye o parayı verceğine 5-6ya maestroyu al

Maestro aradaki 3-4 yaş farkına rağmen Oluai'nin biraz gerisinde. Aralarında kalite farkı olduğu bariz. Bu Oluai'nin bonservisini olumlamaz ama Maestro bu takıma Berkan gibi yedekten öte fayda getirmez.

Ben de Maestro geçen sene alınsın derken sadece yedek için söylüyordum. Oluai gelirse bu çocuk bu sene 11 ağırlıklı rotasyon, seneye net ilk 11 olsun diye alınır.

Ümit akdag ve Arda Okan hemen almamiz lazim. Gerekirse alalim sene sonu gelsinler ama simdiden almamiz lazim. Elzem

Şimdiye kadar elde ettiğimiz başarıların büyük kısmı bireysel yetenekler sayesinde. Transfere çok ihtiyacımız varken ve sezonun ortasındayken ne vereceği belli olmayan adamlara bu kadar para bağlamak bana doğru gelmiyor. Sezon başı planlamasında yapmamız gerekiyordu.

Şimdiye kadar elde ettiğimiz başarıların büyük kısmı bireysel yetenekler sayesinde. Transfere çok ihtiyacımız varken ve sezonun ortasındayken ne vereceği belli olmayan adamlara bu kadar para bağlamak bana doğru gelmiyor. Sezon başı planlamasında yapmamız gerekiyordu.
hepsi kiralik zorunsuz opsiyon emrah admir

Asprilla 70. Dakikadan sonra girip defansi yormasi icin aliniyor heralde. İstatistikleri ic acici degil. Maliyeti cok cok uygun olur bence yoksa mantiksiz transfer. U23 kontenjaninida karsiliyor.

Bir nevi Camavinga'nın 19 yaşındaki halini bulursak eğer elbette buyursun gelsin. Ama böyle ekstrem oyuncular dışında savunma oyuncularının alayı 25'li yaşlarından itibaren adam oluyor. Özellikle kaleci, stoper ve Lemina gibi 6 numara oynayan oyuncularda tecrübe çok önemli bir şey.

A. Madrid maçında Lemina yerine mesela çok yetenekli ama henüz 20 yaşında bir çocuk olsaydı sahada, muhtemelen patoz ederlerdi.
Alacağın oyuncu Keita gibi Serie A tecrübesi olan ya da Magissa gibi EPL'ye gitmiş biri mesela illa Camavingalara gerek yok o mevkideki isim yapmış oyuncunun kapısı artık 5-6 milyon euro maaştan başlıyor zaten. O dediğim tarzda isimleri alırsan en fazla vereceğin 2 milyon euro olur ve artık günümüz futbolunda bakarsak çoğu kulüp asıl bu mevkilerde genç isimlere yöneldiğini görüyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt