- 31 Aralık 2015
- 14.793
- 9.667
- 1.588
İyi futbolcu karizması yok yav oulai'de var meselaaspirin feci şekilde tete'ye benziyor tip olarak korkuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi futbolcu karizması yok yav oulai'de var meselaaspirin feci şekilde tete'ye benziyor tip olarak korkuyorum
önce resmi site sonra tolhandır bende bundan sonratolghanan tier 0 olma yolunda ilerliyor
Onlar siyahi sayılmaz daha esmer olmalıRonaldinho? Rivaldo?
2 os1 os alınacakmış. Defolun gidin ya
Barış'ı da mevcut durumda kesmek cok zor gibi geldi bana ya abi, hangisi iyiyse o oynasın tabii ama
RonaldinhoHayatimda daha önce siyahi on numara ne gördüm ne de duydum örnek verin acil
Kim diyor1 os alınacakmış. Defolun gidin ya
erkekçi misin de karizma arıyon adamların işi top oynamakİyi futbolcu karizması yok yav oulai'de var mesela
Vay buchiye bak.Buchi Laba: "Yaser Asprilla’nın Galatasaray’a transferi sürpriz oldu.Galatasaray, haberler çıkmadan önce transferin %100 tamamlanması için elinden geleni yaptı. Kulüp için büyük bir imza.22 yaşındaki oyuncu, hızlı, yetenekli ve güçlü bir kanat oyuncusu. Kariyerinde iniş çıkışlar yaşadı ama Galatasaray gibi taraftarının oyuncularını desteklediği bir ortamda başarılı olma ihtimali yüksek! Bu transfer için gerçekten çok heyecanlıyım."