Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.042
- 14.708
- 2.828
Tolgahan muhtemelen Kavukçu'nun şoförü falan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
angel gomes. daha da yazmam valla.Onlar siyahi sayılmaz daha esmer olmalı
Olacagi net olarak budur.10 no almayacaklar bu arada sıçtık büyük ihtimalle söyleyeyim ben size.Zaha-Kerem-Tete oynattığı gibi o işlere girecek saneyi falan 10 oynatacak bu asprillayı langı falan oynatacak orada , bittik biz beyler
Asprilla kanat harici bi yerde oynamaz o adamin 10 numarayla hic bi alakasi yok. Oyle bisey yaparsa kendi sonunu hazirlar.10 no almayacaklar bu arada sıçtık büyük ihtimalle söyleyeyim ben size.Zaha-Kerem-Tete oynattığı gibi o işlere girecek saneyi falan 10 oynatacak bu asprillayı langı falan oynatacak orada , bittik biz beyler
Trabzon maçı hala başlamadı operasyon belli
Nedense bu transferler ile biz 343 3412 filan oynayacakmisiz gibime geliyor. Lemina Apo ile Davidson ortasina ya da Singo Apo Davidson seklinde. Ileri de Osi-Sane-Lang gibi gibi
Sanmam daha çok Almada yerine alınmış gibi. Kanat- 10 no Almada gibi. Belirli maç şartı ile zorunlu oluyormuş bence biz bunu sezon sonu bonservisiyle aldık gibi hissettim. Zira ödeme planı da 4 yıla yayılmış.Olai yerine mi aldık abi olursa yani