Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk asprilla transferini kimden ogrendi acaba. Tolgahandan mi Fabrizyodan mi

Baris sane yunus lang yaser bunlardan biri oyun kurucu Yardımcı forvet mi olacak transfer yapılmadan sanki

Böyle Olayi molayi 5-6 civarı alırsın denersin tutarsa 30a satarsın aynen tsnin yaptığı gibi, şu haliyle 15 resmi maça çıkmış topçuya 30 vermek için aşırı kalite göstermesi lazım ben öyle birşey göremiyorum, defansif taraftada çok eksik gibi görünüyor ayrıca.
Kendimiz bulmamiz lazim. Mukau magassa gibileri. 30m€ bencede cok fazla oulayi icin.

12 takımlı danimarka liginin 8. Sinin ortasahası modric yapıldı yaw
Gana’daki akademi bağlantısı iş yapıyor, pazarlıyorlar düzenli olarak.

Küçümsememek lazım, oyuncu hakkında fikrim yok ama Kamaldeen ve Diomande de böyleydi keza Kudus de

Yıllardır üyeyim genelde ara ara girer yorumları okurum asprilla için msjları okudum ama pek tanıtıcı bişey yazılmamış o yüzden duramadım yazmak istedim;denk geldikce her takımı almanya ispanya italya liglerini izlerim gironanında bi çok maçını izledim 1.5 sezondur banko 11 oyuncusu değil genelde 60 civarı oyuna giren sol ön oynayan bi oyuncu seri,çok yetenekli,çalım delisi,kıvrak bi arkadaş ama oyun görüşü pas zamanlaması ve top paylaşımı çok zayıf.savunmayla pek işi olmaz önde olunan maçlarda kontraya çok iyi çıkarır takımı taraftarı coşturur çalımlarla ama sonuçsuz kalır hücumlar:)inşallah daha dengeli daha akıllı oynar bencilliğini azaltır takımımıza hayırlı olur kendini geliştirirse star olur bu kafayla giderse küçük takımların yetenekli oyuncusu olarak kalır...
Sonradan oyuna sokacak kontra oyuncumuz yoktu o zaman iş yapar gibi

Özellikle lig maçları için. Direk gelip oynayacak yaşı önemli değil şutör kreatif 10 numara lazım. Bazı maçlarda savunmaları açmakta zorlanıyoruz. Fener bir çok maçı Asensio Talisca ile açıyor. Biz ise Mertens in yerini boş bıraktık.
Aynen öyle dediğin gibi madem paramız var 30 milyona Mertens görevi yapacak maç çözecek adam lazım, son haftalarda çok sıkıştı takım maçı açamıyor çünkü önceki oyuncular bitik. Bu açıdan transfer yapılmazsa işimiz yaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt