- 18 Temmuz 2009
- 82.038
- 239.637
- 5.263
Seni alıntılayıp kendisini ele verdi.Olayın yine en çok kuzenime girmesi acayip yardı beni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni alıntılayıp kendisini ele verdi.Olayın yine en çok kuzenime girmesi acayip yardı beni
Berkan bizim istiyorsanız 10 milyonu getirirsiniz
Ulan sen Keramettin admire niye satasiyon ha.Olayın yine en çok kuzenime girmesi acayip yardı beni
İnan buna değdiUlan sen Keramettin admire niye satasiyon ha.
Bunlar hep sevgiden di miSeni alıntılayıp kendisini ele verdi.
Trabzon’da 15 mac oynadi diye futbol ilahi yaptilar adami.haydi akp yaparsa sen yaparsın bu oulai kaxığını fbye sok
rezalet ya
boyu kısa
pırpır değil
güç 0
Allahdan bu maçı izlemişim
rezalet rezalet rezalet
bunu avrupa maçlarında paspas ederler!
Ulan sen Keramettin admire niye satasiyon ha.
Eren bize ayıp oluyor açıkcasıEren ve kazım Can’a ayıp olmuyor mu?
Bjk 17 milyon euroya kadar çıktığı Wolwes'ten Agbadou'yu alamamış bırakmamış Wolwes daha fazla istemiş. Yine Nuno Tavares transferi de olmamış. İssa Diop'u almaya gideceklermiş Fulham'dan. Fulham oynatmıyor o yüzden satar ama 17 milyon verdiler 12-14 isterler gibi.
SgBunlar hep sevgiden di mi
@Oğuzhan Sesko bu işi halledelimOguzhanla bulusup bunu ne zaman döveceksiniz?
fiyat kac olduOulai Süper adam
Hazır elin değmişken şunuda sinekkafası yapsaydın keşke @Keramettin TANRIVERDİ15 maç 600 dakika 1 asist
Valla 50 yaşındaki Gökhan aytepe bile 3 asist yapardı geseme çöpleri kitliyorlar
Bana bu forumda ağası paşası gelse kimsenin dokunamayacağını anlayamadın mı hala ihtiyarHazır elin değmişken şunuda sinekkafası yapsaydın keşke @Keramettin TANRIVERDİ
OlaitanÇok eskilere gittin Veli daha güncel olsun
O artık markalaştı, değiştiremem.Hazır elin değmişken şunuda sinekkafası yapsaydın keşke @Keramettin TANRIVERDİ