Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 22.493
- 17.434
- 1.148
Biz bu konuyu kapatalim ya
Rudy galetti yasak rtas sil hemen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acele etmiyormuş
Senin de başın sağolsun kardeşim. Sırf normale dönmeye çalışmam lazım dedim diye sana başımdan geçenleri anlatayım. Umarım ki kendini toparlamanda yardımcı olur.Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun. Nur içinde yatsın. Ben de 9 Nisan'da aniden annemi kaybettim. Böyle kayıplarla başa çıkmak çok zor gerçekten ama hayat mecburen devam ediyor, sanırım zorluğun birazı da burada. Acıyla başa çıkabilmen için hayat biraz dursun istiyorsun, durmuyor. Ligin sonunu takip edemedim hiç mesela, futbol falan hiç gözüm görmedi. Yeni yeni foruma dönüyorum, biraz da artık normale dönmeye çalışmam lazım diye düşünerek döndüm açıkçası.
Acele etmiyormuş
İnandım ağa, Allah senden razı olsun, Messi Gsdeicardi wanda’dan ayrılıp iyi bir aile kurunca messi takibe almış ha, bence yeni takip etti yoksa messi en başta takip etse 8 milli maçı değil 88 maçı olurdu.
He ya yedik 14u.ama işte 15-16 ya kadar var etki.bakacagiz.her an bisey olabilir,osimhen dahil.
Beni dusunduren osimhen icin gelecek haftayi isaret etmeleri oldu.cunku benim de osimhen için en net ongordugum tarih 25 haziran öncesi sonrasi.
11-12 temmuzdaki dolunay da natal venusu ile kavuşuyor.burda en fazla 28 günlük bi surec var osimhen icin
Maradonanin zamanında tekmeyle dalıp kart gormuyolarmis.messi ve ronaldonun saçma istatistiği umrumda degil
ondan once michael laudrup varSch Michael ı unuttun heis
Ekli dosyayı görüntüle 291041
Benim hic umrumda değil messi nin istikrari reis.maradona bi sanatçı ve futbolun dışında bi fenomendi.papaya kafa tutan,napolilere sizi italyaninmaradona'nın maçlarını tek tek arayıp bulmuştum, kulüp maçları dahil
messi biraz daha iyi bitirici ve pasör bence. maradona'nın üstünlüğü şu olabilir ama: takım gole ihtiyaç duyuyorsa herif topu resmen alıyor ve atıyor, yani hiçbi şekilde durdurulamıyor. mahalle maçlarındaki alfa oyuncu gibi. tabi bu tür bi oyunu modern futbolda ne kadar sergileyebilirdi o tartışılır. sadece gözün gördüğüne göre değerlendirirsek inanılmaz bi oyuncu o da ama messi'nin 20 yıllık istikrarlı awrupa kariyerini göz ardı edemeyiz değerlendirirken