Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barça Ronaldinho dönemi öyle bir takım kurduki , Real aynısını yapmak zorunda kaldı , bu iki takım o kadar güçlü olduklarki İspanya ligini geç çoğu Avrupa takımları bile yanlarında Faroe Adaları kaldı, Ronaldo Messi rekabetide milyarlarca alıcı bulması FIFAnın da işine geldi , burada Messi Ronaldo kotulemiyorum tabiki ikiside zaten Maldini Nesta Henry, Zidane, Ronaldinholar varkende ultra yetenektiler zaten, demem o ki , dünyanın en güzel zamanları
Michael Jackson
Michael Jordan
Michael Schumacher
Mike Tyson
Ve futbol her manada prime'dır şu dönem
Ne anlation yav duyum ver

X te tescillilerin transfer listelerinde tek isim var kesinlikle almamaları gerek. Kim alırsa alsın ama tescilliler almamalı. Bissouma. Hatta biz alsak desem bizde o bölge kalabalık

Barça Ronaldinho dönemi öyle bir takım kurduki , Real aynısını yapmak zorunda kaldı , bu iki takım o kadar güçlü olduklarki İspanya ligini geç çoğu Avrupa takımları bile yanlarında Faroe Adaları kaldı, Ronaldo Messi rekabetide milyarlarca alıcı bulması FIFAnın da işine geldi , burada Messi Ronaldo kotulemiyorum tabiki ikiside zaten Maldini Nesta Henry, Zidane, Ronaldinholar varkende ultra yetenektiler zaten, demem o ki , dünyanın en güzel zamanları
Michael Jackson
Michael Jordan
Michael Schumacher
Mike Tyson
Ben nostaljigim,ki eskiden messici ve barcelonaliydim.simdi fanatik real madrid li ve interliyim.ama gerçekler bariz.

Maradona Gentile videosunu izle anlarsın.bu adam milli maçta maradonaya tekme tokat dalıyor yıldırmak icin.messi birini yese ölürdü o sahada.

Ama mevzu yetenekse

Maradona
Fenomeno Ronaldo
Ronaldinho
Messi
Zidane
Ronaldo
Baggio
Hagi
Berghamp
Jalminha
Recoba

benim sıralamam

1000034739.webp

Michael Jackson
Michael Jordan
Michael Schumacher
Mike Tyson

Sch Michael ı unuttun heis
1749930587891.webp

fener aradığı forveti bulmuş eyvah

Messi 10 senedir belki daha fazla takip ediyordur bu takipe almayi ilk kım sıktı acaba. Mesela aralarinda kavga falanda yok buyuk kolpa dönüyor bu ikili arasında yav

milyonlar kazanıyorsun
güzel bir ailen var
sağlıklı çocukların var
evlerin var
iyi bir eşin var
elin ayağın düzgün yakışıklısın
milyonlarca insan tarafından seviliyorsun

ama ben malım diye bağırıyorsun morata

ne mal insanşar var arkadaş

bu arkadaşın derdi narsistlik bu arada
ileri derece narsist insanlar şükretmesini bilmez

inşallah reankarnasyon denen şey vardırda seni bsngladeşin en dibin dibine doğurtur da görürsün anyayı konyayı

en sevmediğim insan modeli

Sevdiklerinizle hayatin tadini cikarin beyler

Dün bir hastahane odasinda anneannem’in gözlerimin önünde vefat ettigini gördüm

Gec olmadan sevdiklerinizle keyifli vakit gecirin

Ben gecmis te cok yaptim ama ona ragmen eksik yapmis olabilirmiyim diye ukte kaliyor insanin icinde
Başın sağolsun rtş.

Sevdiklerinizle hayatin tadini cikarin beyler

Dün bir hastahane odasinda anneannem’in gözlerimin önünde vefat ettigini gördüm

Gec olmadan sevdiklerinizle keyifli vakit gecirin

Ben gecmis te cok yaptim ama ona ragmen eksik yapmis olabilirmiyim diye ukte kaliyor insanin icinde

başın sağolsun arda

buchinin alinti yaptigi twette muhtemelen tek dogru sey kendi dedigi acele etmiyor oluşu olabilir. Real ve osimhen işi kadar saçma şey çok az çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt