- 30 Temmuz 2009
- 32.505
- 8.366
- 2.018
Şu haliyle bir kale, bir Osi bizi götürebilir bile. Mertens yerine de Sane’yi çekmiş oldun kilit açan isim olarak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevdiklerinizle hayatin tadini cikarin beyler
Dün bir hastahane odasinda anneannem’in gözlerimin önünde vefat ettigini gördüm
Gec olmadan sevdiklerinizle keyifli vakit gecirin
Ben gecmis te cok yaptim ama ona ragmen eksik yapmis olabilirmiyim diye ukte kaliyor insanin icinde
Sen seçMaldini 94 Maldini mi 98 Maldini mi?
O it herif geldiği anda osimhenin 100 de 10 gelme ihtimali 0 a düşer o yüzden gerek yok ait olduğu yavşak camiaaya döndün bu senede basacağız onadürüst olmak gerekirse skriniar hamlesi resmen çıkarıp masaya vurmak hamlesine benzediği için alınmasına çok karşı değilim ben
Simakan yanlış bilmiyorsam Leipzig’te oynuyordu. Kendisi ile alakalı bir bilgim yok ama Leipzig’te oynamışsa şayet,kötü deme ihtimalimiz yok. Zaten büyük paralarla gitti Arabistan’a.Simakan nasil topcu bilgin varmi?
94 te sol bekti maldini 98 de sol stoperSen seç
Onu gördüm.neticede ikisinde de iyi adam94 te sol bekti maldini 98 de sol stoper
sol stoperken nesta ile yakaladığı uyumu milli takımda cannaaro ile yakalayamadı ayrı sol stoperken milan son şl yi aldı.O yüzden sol stoper hali bence bir tık öndeOnu gördüm.neticede ikisinde de iyi adam
Bende solbek oynadığını bildigim için sol stopere koydumsol stoperken nesta ile yakaladığı uyumu milli takımda cannaaro ile yakalayamadı ayrı sol stoperken milan son şl yi aldı.O yüzden sol stoper hali bence bir tık önde
Sergenim orada gördüğün herhangi bir yıldızın tıpkı Messi Ronaldo gibi yıllarca 18 tane Faroe Adaları Malta gibi takımlara karşı oynadığını düşünOnu gördüm.neticede ikisinde de iyi adam
misal puyol sağ bek iken berbattı bence ne zaman sağ stopere geçti adam resmen dünyada en iyi stoperler arasına girdiBende solbek oynadığını bildigim için sol stopere koydum
Doğrudur.brezilyada ortasahadaki mazinho ilginç bi adam,yardırmış ama büyük takım yok kariyerindemisal puyol sağ bek iken berbattı bence ne zaman sağ stopere geçti adam resmen dünyada en iyi stoperler arasına girdi