Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevdiklerinizle hayatin tadini cikarin beyler

Dün bir hastahane odasinda anneannem’in gözlerimin önünde vefat ettigini gördüm

Gec olmadan sevdiklerinizle keyifli vakit gecirin

Ben gecmis te cok yaptim ama ona ragmen eksik yapmis olabilirmiyim diye ukte kaliyor insanin icinde

Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun. Nur içinde yatsın. Ben de 9 Nisan'da aniden annemi kaybettim. Böyle kayıplarla başa çıkmak çok zor gerçekten ama hayat mecburen devam ediyor, sanırım zorluğun birazı da burada. Acıyla başa çıkabilmen için hayat biraz dursun istiyorsun, durmuyor. Ligin sonunu takip edemedim hiç mesela, futbol falan hiç gözüm görmedi. Yeni yeni foruma dönüyorum, biraz da artık normale dönmeye çalışmam lazım diye düşünerek döndüm açıkçası.

dürüst olmak gerekirse skriniar hamlesi resmen çıkarıp masaya vurmak hamlesine benzediği için alınmasına çok karşı değilim ben
O it herif geldiği anda osimhenin 100 de 10 gelme ihtimali 0 a düşer o yüzden gerek yok ait olduğu yavşak camiaaya döndün bu senede basacağız ona

Yeni formaların geleceğin gün gibi ortada iken eski formaya neden para versin millet. 1 Milyon hedefine ulaşılmadı kabul edilsin işte maalesef.

simakan bence profil olarak tam okan buruk’un sevecegi adamdi. araplara gidince sasirdim. topla cikabilen atlet hizli bir eleman. hatta marco rose korkagi sag bek falan oynatiyordu bazen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt