Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.078
- 20.818
- 2.663
He yaw , ikisinide 1-0 kaybetmiştik galiba yada evimizde golsüz beraberliktişeref yoksunu ravanelli yüzlerce top çıkarmıştı götöborg maçında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He yaw , ikisinide 1-0 kaybetmiştik galiba yada evimizde golsüz beraberliktişeref yoksunu ravanelli yüzlerce top çıkarmıştı götöborg maçında
sami ahbabım yeni yaya toure diye kafa açıyordu hey gidi.sn Terim in en cok istedigi scout hamlelerinden biriydi
27 yasında 3 milyon degere düsmüs ifb markta gore
,bizden cift haneler istiyorlardı 4-5 sene evvel
gece Messi ye karsi izlemek suretiyle scout edelim
Abi beli dönmüyor adamindürüst olmak gerekirse skriniar hamlesi resmen çıkarıp masaya vurmak hamlesine benzediği için alınmasına çok karşı değilim ben
Çok dürüstü olayım hastırsın gitsin fenerde oynasın. Gıkım çıkmaz. Yeter ki hakemler adil olsun yaptığı çirkefliklere kör kalmasınlar. 2 maç oynar 1 maç cezalı olur. Bu kadar net söylüyorum.dürüst olmak gerekirse skriniar hamlesi resmen çıkarıp masaya vurmak hamlesine benzediği için alınmasına çok karşı değilim ben
sami ahbabım yeni yaya toure diye kafa açıyordu hey gidi.
Maaşı Davinson'dan çok aşağıda olacaksa olabilir.dürüst olmak gerekirse skriniar hamlesi resmen çıkarıp masaya vurmak hamlesine benzediği için alınmasına çok karşı değilim ben
Nevzat: messi Galatasarayda
sol ayak şart değil de maliyeti skandalYavaş adam bize gitmez üstelik sol ayaklı değil.
2.5m Euro gibi bir maliyetle gelse iyi olurdu da mevcut durumda maaşı 5m Euro'ya çıkarılacak Davinson'dan daha fazla istiyordu diye biliyorum.
Bu da tezat olurdu.
febedeki tek ayakta kalan oyuncuydu .Yanındaki adamlar çağlar falan yaAbi beli dönmüyor adamin
Faturaları ödeyememiştim bugün tekrar açtırdım.arifim internetin h.o
77m Euro'ya almışlar geçen sene.Jhon duranı ister okan hoca morata yerine,bize de önerilmiş ama öncelik burası değil bana göre duran için
o şirket icardiyide takip ediyormuş bence millet kendi kendine gelin güvey oluyor77m Euro'ya almışlar geçen sene.
Hadi oyuncu istemiyor diye satsalar kaça verirler ki?
Olmuştu tutmuştu var Osimhen 55-60a biter mesela Osimhen'de isterse.
Bu çocuk tutar mı tutmaz mi saatli bomba olur bu fiyatlara açıkçası opsiyonlu kiralık isterdim.
Şu opsiyonlu kiralık işini cozmeliyiz. Milyon Eurolar basan takımlar bile tekte basmıyor parayı. Kaç topçumuzu böyle kiralayıp sene sonu almadılar.