Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dürüst olmak gerekirse skriniar hamlesi resmen çıkarıp masaya vurmak hamlesine benzediği için alınmasına çok karşı değilim ben

sn Terim in en cok istedigi scout hamlelerinden biriydi

27 yasında 3 milyon degere düsmüs ifb markta gore
,bizden cift haneler istiyorlardı 4-5 sene evvel

gece Messi ye karsi izlemek suretiyle scout edelim
sami ahbabım yeni yaya toure diye kafa açıyordu hey gidi.

Jhon duranı ister okan hoca morata yerine,bize de önerilmiş ama öncelik burası değil bana göre duran için

s-0e125fb7d40bcf49886fbbc0f8a8a2e427c836ba.gif

dürüst olmak gerekirse skriniar hamlesi resmen çıkarıp masaya vurmak hamlesine benzediği için alınmasına çok karşı değilim ben
Çok dürüstü olayım hastırsın gitsin fenerde oynasın. Gıkım çıkmaz. Yeter ki hakemler adil olsun yaptığı çirkefliklere kör kalmasınlar. 2 maç oynar 1 maç cezalı olur. Bu kadar net söylüyorum.

Maaşı Davinson'dan çok aşağıda olacaksa olabilir.

Fakat sağ ayaklı ve ayağı pekte temiz olamayan bir stopere bizim gibi defanstan pasla çıkan takımın çok para vermesi bu seneki hedefimizden sapmak olur.

Tıpkı Fenerbahçe'nin hersene eksiklerini doldurmak yerine bizim ilgilendiğimiz oyuncuları fazla verip alarak sene sonu şampiyon olamaması gibi.

Bizim oyun sisteminde çok gerekli değil sadece uygun maliyetli olacağı taktirde gelmesi beni de mutsuz etmez.

Jhon duranı ister okan hoca morata yerine,bize de önerilmiş ama öncelik burası değil bana göre duran için
77m Euro'ya almışlar geçen sene.

Hadi oyuncu istemiyor diye satsalar kaça verirler ki?

Olmuşu tutmuştu var Osimhen. 55-60a biter mesela Osimhen'de isterse.

Bu çocuk tutar mı tutmaz mi saatli bomba olur bu fiyatlara açıkçası opsiyonlu kiralık isterdim.

Şu opsiyonlu kiralık işini cozmeliyiz. Milyon Eurolar basan takımlar bile tekte basmıyor parayı. Kaç topçumuzu böyle kiralayıp sene sonu almadılar.

77m Euro'ya almışlar geçen sene.

Hadi oyuncu istemiyor diye satsalar kaça verirler ki?

Olmuştu tutmuştu var Osimhen 55-60a biter mesela Osimhen'de isterse.

Bu çocuk tutar mı tutmaz mi saatli bomba olur bu fiyatlara açıkçası opsiyonlu kiralık isterdim.

Şu opsiyonlu kiralık işini cozmeliyiz. Milyon Eurolar basan takımlar bile tekte basmıyor parayı. Kaç topçumuzu böyle kiralayıp sene sonu almadılar.
o şirket icardiyide takip ediyormuş bence millet kendi kendine gelin güvey oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt