- 2 Temmuz 2011
- 137.367
- 58.477
- 5.488
Lesley sayesinde leminayi da sağlıklı kullanacağız
Belki torreiranin gidişi olur çocuğun gelişi ilerisi için
Belki torreiranin gidişi olur çocuğun gelişi ilerisi için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sara’yı tutup lemina’ya yol veririz öyleyse. Önemli olan yönetimin şunu anlaması; adam gibi bir planlamayla sezona girmek istiyorsa 3 kişiyle yolların ayrılması şart. Biri nelsson zaten %100. Diğer ikisi de sara lemina singo sallai dörtlüsü arasından seçilecek. 10 numaraya can uzun’un geleceğini düşünerek yapılacak planlama böyle olmalı. Eğer 10 numara da yabancı olacaksa o zaman iş daha da karışık.Eğer sara gidiyorsa, merkez orta sahaya selçuk inan vari kreatif adam gelmeli
Lesley ile Pape'nin benzer hic bir durumu yok boylari haric, hangisi daha iyi bir futbolcu desen Pape 100x daha iyi dersin.Lesley papa gueyenin genci gibi
Sol stopere pavlovic lütfen
bana da öyle geliyor. 45-50 can'a bayılırlar. oyuncu satamazsak kimseyi almazlar gibi.parayı can long a harcayip
diğer yerleri kiralamak suretiyle halledicez heralde
Lesley iyi topçu rtaşOrçun ve iskender boklamaya başlayınca beni mentionlayin
Zorunlu opsiyonlu verirler onu en iyi ihtimalUgochukwu, Magassa gibi bir u23 oyuncu almak iyi olur. Direkt bonservisle almak yerine kiralık + opsiyonlu olursa daha da iyi olur. Lemina'yı da daha verimli kullanırız.
Lesley Ugochukvu ismi çıkan isimler arasında belki de en çok heyecanlandıran isim. Adam 1.90, full paket orta saha. Takımı düştüğü için büyük ihtimalle elden çıkaracak.
2004 doğumlu, ilerde para kazanma ihtimalin yüksek. Yabancı sınırında yaş sınırı kalksa bile transferini isterdim
donunda sallarLesley, Josef de Souza kadar iş yapar mı?
Anlamadigim zorunlu opsiyon ya da bondervis aynisi. Bu seneden kesilmiyor mu?
Aynen, yani kesilmiyor bildiğim kadarıyla.. limit açmak için bu şekilde olsun isteniyor
UEFA bu konuda bir değişiklik yapmadıysa eğer zorunlu satın alma maddeli transferde aynı bonservisi şu an ödemiş gibi mevcut sezon limitine yansıtıyor. Aynı şekilde oyuncunun satın alma sonrası için anlaşılan sözleşme süresine bölüp yıllık maaşını da ekleyip limitinden düşüyor.Zorunlu satın alma 1 sene sonra devreye giriyor. Bonservis direk ama bu Burnley için nasıl bir fark yaratır onu bilemiyorum. Sonuçta her türlü satmış olacaklar. Bence parada anlaşılırsa bu aşılabilecek bir sorun olur. Önemli olan Brunley kaç istiyor biz kaç veriyoruz?