Lesley sayesinde leminayi da sağlıklı kullanacağız

Belki torreiranin gidişi olur çocuğun gelişi ilerisi için

Bunlar cana gidip 40 milyon verip maas olarakda 4 milyon öderse sözlesme bitene dek elinden bir daha cikaraman

içimden bir his hem Lemina'yı hem İcardi'yi göndereceğiz diyor

Benim listeden gidiyorlar

mike-wazowski-shocked.gif

Eğer sara gidiyorsa, merkez orta sahaya selçuk inan vari kreatif adam gelmeli
Sara’yı tutup lemina’ya yol veririz öyleyse. Önemli olan yönetimin şunu anlaması; adam gibi bir planlamayla sezona girmek istiyorsa 3 kişiyle yolların ayrılması şart. Biri nelsson zaten %100. Diğer ikisi de sara lemina singo sallai dörtlüsü arasından seçilecek. 10 numaraya can uzun’un geleceğini düşünerek yapılacak planlama böyle olmalı. Eğer 10 numara da yabancı olacaksa o zaman iş daha da karışık.

bombalar patlamak üzere gibi

Lesley Ugochukvu ismi çıkan isimler arasında belki de en çok heyecanlandıran isim. Adam 1.90, full paket orta saha. Takımı düştüğü için büyük ihtimalle elden çıkaracak.

2004 doğumlu, ilerde para kazanma ihtimalin yüksek. Yabancı sınırında yaş sınırı kalksa bile transferini isterdim

Haberi görünce aşırı mutlu oldum:) Haluk ciddiyeti olmasa twit atmazdı herhalde.

Zorunlu satın almanın koşullarında anlaşırsak Burnley'nin de sıcak bakacağını düşünüyorum. Ancak toplam paket 35'ten aşağı olmayacaktır. Çünkü takım küme düşse de Lesley baya baya iyi top oynadı ve 2004 doğumlu. Kiralama bedeli için de en az 5 milyon euro isterler desek 5+30'a hallolabilir.

Son düzenleme:
Anlamadigim zorunlu opsiyon ya da bondervis aynisi. Bu seneden kesilmiyor mu?

Aynen, yani kesilmiyor bildiğim kadarıyla.. limit açmak için bu şekilde olsun isteniyor

Zorunlu satın alma 1 sene sonra devreye giriyor. Bonservis direk ama bu Burnley için nasıl bir fark yaratır onu bilemiyorum. Sonuçta her türlü satmış olacaklar. Bence parada anlaşılırsa bu aşılabilecek bir sorun olur. Önemli olan Brunley kaç istiyor biz kaç veriyoruz?
UEFA bu konuda bir değişiklik yapmadıysa eğer zorunlu satın alma maddeli transferde aynı bonservisi şu an ödemiş gibi mevcut sezon limitine yansıtıyor. Aynı şekilde oyuncunun satın alma sonrası için anlaşılan sözleşme süresine bölüp yıllık maaşını da ekleyip limitinden düşüyor.

Burada asıl kilit nokta zorunlu satın alma maddesinden ziyade "şarta ya da şartlara" bağlı satın alma maddesi. Orada durum biraz farklı işliyor.

G.4.6 şeklinde aratıp aşağıdan bakabilirsiniz;

TFF tarafında da durum benzer. Burada linitten bağımsız kulüp kendi mali hesaplamasını daha rahat yapabilmek için bunu yapıyor. Limit konusunda da şarta bağlı ile etrafından dolanıyor gibi görünmekte.

Verin 25 milyonu da kampa katılsın cocuk izleyek
Yürüye yürüye adam geçer bu fizikle

bu nedir abi

Geri
Üst Alt